TORNAR
PUBLICITAT

La cultura, nou àmbit de debat obert a la ciutadania de Poble Actiu

Aquest dissabte, a les 11, al Teatre de l’Aurora, trobada oberta per elaborar el programa cultural per a les eleccions municipals

politica
Dimecres, 16 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'àmbit juvenil, que va obrir el cicle de trobades obertes de Poble Actiu per elaborar el programa electoral de cara a les eleccions municipals a Igualada, passa el relleu al de la cultura. La trobada tindrà lloc aquest dissabte 19 de gener al Teatre de l'Aurora. L'objectiu d'aquesta jornada de participació "és compartir el treball i les reflexions recollides fins ara pel grup de treball en cultura per tal d'establir, entre tothom qui ho vulgui, les línies marc de la proposta cultural de la candidatura municipalista impulsada per la CUP" han explicat des de la candidatura municipalista.

A partir de la seva presentació a la ciutadania, celebrada el passat 14 de desembre a les Cotxeres dels Moixiganguers d'Igualada, Poble Actiu -que no ha presentat un cap de llista sinó un grup de persones que encapçalarà la candidatura- obre l'elaboració del seu programa electoral per a les eleccions de maig a la participació popular, amb diferents grups de treball i trobades obertes a tota la ciutadania.

 

La primera trobada es va realitzar el passat 29 de desembre i es van tractar diversos aspectes relacionats amb l'àmbit juvenil. Hi van participar una trentena de persones que van assenyalar problemàtiques que afecten aquest col·lectiu i també van aportar propostes.

Per a la segona Trobada Oberta, que es durà a terme aquest dissabte 19 de gener, d'11 a 13 hores, al Teatre de l'Aurora, des de la candidatura remarquen "el caràcter obert de la convocatòria, a la que es demana d’assistir amb una mirada àmplia, de ciutat, sobre el model cultural i les seves mancances i fortaleses".

Poble Actiu també ha creat diversos grups de treball temàtics "encarregats de definir les propostes per a diferents eixos, gràcies al treball fet al llarg del mandat, l’estudi de noves propostes, i a les aportacions de diferents persones i entitats", tal com han explicat des de la candidatura municipalista, que el passat dissabte 12 de gener va celebrar una assemblea encarada a la definició de l’estratègia de campanya, el calendari i altres aspectes vinculats a la comunicació del nou projecte.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.