TORNAR

La CUP convoca una assemblea oberta a Fàtima aquest dissabte

Una assemblea oberta d’Igualada que vol reunir a ”gent inquieta per la repressió”

politica
Dimecres, 26 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La trobada comptarà amb la presència del portaveu cupaire al Parlament, Carles Riera, i de la membre del secretariat nacional, Laia Estrada. L'esquerra independentista es proposa fer "l'anàlisi de l'octubre del 2017 i en tot allò que va fallar".

El Centre Cívic de Fàtima d'Igualada acollirà aquest dissabte 29 de setembre a 2/4 d'11 l'assemblea territorial oberta que s'emmarca dins del procés participatiu iniciat per la CUP arreu del territori. Aquestes assemblees són obertes a tota la població i tenen per objectiu traslladar els debats estratègics fora dels despatxos un any després dels fets de la tardor passada. L'Assemblea oberta d'Igualada comptarà amb la presència de Laia Estrada, membre del secretariat nacional de la CUP, i el diputat cupaire al Parlament de Catalunya Carles Riera.

Entre els debats que es plantejaran, "temes com la verticalitat i opacitat en la presa de decisions per part dels partits de l'independentisme hegemònic, la renuncia a desobeir la legalitat espanyola per part de les institucions o la gestió neoliberal i empitjorament de les condicions de vida de les classes populars". També tractaran en profunditat "l'anàlisi de l'octubre del 2017 i en tot allò que va fallar".

Els cupaires consideren que davant del nou cicle polític marcat per la repressió i "per la desorientació del govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, els membres del Secretariat Nacional i del Grup Parlamentari de la CUP-CC recorren el territori per tal d'abordar les línies estratègiques de la CUP en el context actual i escoltar la visió de la gent per donar-li una perspectiva transversal a aquest nou cicle polític que comença". Convoquen "a tota la gent inquieta per la repressió i per la inacció del Govern i dels partits, per compartir crítiques, idees i propostes per donar la volta a la situació, seguint l'esperit de l'1 d'octubre i de l'11 de setembre". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.