TORNAR
PUBLICITAT

La CUP Igualada fa broma en el seu vídeo nadalenc amb la projecció internacional de la ciutat

El lema: ’Per un 2018 ple d’alegries, lluites i vida’

politica
Divendres, 29 desembre 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per les Festes, ha esdevingut tradició que la CUP d'Igualada publiqui un vídeo d'accent mordaç sobre la situació del municipi. Si fa dos anys va ser sobre una pista d'esquí imaginària i fa un any una paròdia de l'anunci de la Grossa, ara ha tocat amb els noms dels equipaments.

El ja quasi clàssic vídeo nadalenc de la CUP igualadina assenyala amb ironia els noms en anglès d'alguns dels equipaments i dels esdeveniments que es fan a la ciutat impulsats per l'Ajuntament. El lema del vídeo dels anticapitalistes és 'Per un 2018 ple d'alegries, lluites i vida' i al llarg de quasi un minut, i se simula amb un contestador automàtic les diferents accions econòmiques vinculades a equipaments i projectes i s'acaba amb una menció crítica a les polítiques socials. 

Els cupaires parlen en la primera meitat del vídeo de "d'hospitals de joguina", "parcs temàtics", "ciutat internacional de parties i esdeveniments" i ho intercalen amb imatges del govern i d'equipaments com l'Adoberia Bella i el 4D Health; en el tram final, es repassen algunes de les activitats populars que s'han fet a Igualada.

És el tercer any que els cupaires fan una producció amb tints irònics de la política de l'Ajuntament per Nadal. El primer any van parlar d'una pista d'esquí situada a la Tossa, amb una locució que emulava el NO-DO; el 2016, una sàtira del vídeo de la Grossa en clau igualadina; aquest 2017 acaba amb una ironia sobre la política de dinamització.


2 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

31 de desembre 2017.08:20h

Respondre

És la millor radiografia de l’actual govern populista del nostra ajuntament.

l

llopis_josep@yahoo.com

ciutat del fum

29 de desembre 2017.13:14h

Respondre

Molt bo!!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.