TORNAR
PUBLICITAT

La CUP igualadina celebra avui la seva primera assemblea post 27-S

L’Espai pels Somnis acollirà la trobada, a 2/4 de 8

politica
Dimecres, 7 octubre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Deu dies després del diumenge 27 de setembre, la CUP Igualada convoca als militants i simpatitzants, al centenar d'apoderats i a les persones properes a trobar-se per debatre sobre els possibles escenaris que es presenten els propers mesos. 

L'assemblea oberta tindrà lloc aquest dimecres, a 2/4 de 8, a l'Espai pels somnis. El posicionament de les persones que hi assisteixin serà recollit i traslladat als òrgans polítics territorials i nacionals on ens prenen les decisions sobre els posicionaments polítics de la Candidatura d'Unitat Popular. Les assemblees obertes sobre temes locals i nacionals són una de les eines de la CUP per recollir les opinions de la ciutadania i debatre sobre els posicionaments polítics.

Una de les assemblees de primera meitat d'any, a l'Espai pels SomnisAmb un programa per la independència i l'obertura d'un procés constituent, la CUP va obtenir a Igualada 1.918 vots, fet que la situen a un centenar de vots de la tercera força a la ciutat, el PSC. A la comarca, la CUP va aconseguir 5.523 vots situant-se com a quarta força política de l'Anoia i va ser segona força en bona part dels municipis. Els vots recollits arreu del territori han aconseguit que la CUP tripliqui la seva presència al Parlament i arribi als deu diputats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.