TORNAR
PUBLICITAT

La CUP masquefina critica la campanya del PSC al barri del Maset

Retreuen que parlin de consulta quan no la van fer sent al govern

politica
Dimecres, 24 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En un comunicat, la CUP de Masquefa apunta contra PSC i CiU per "no complir amb la consulta al Maset". El col·lectiu acusa especialment el PSC per haver enganxat cartells contra el consistori pel tema ja que "el PSC quan li tocava fer alguna cosa pel problema del Maset tampoc ho va fer"

La CUP ha atacat al PSC de Masquefa per haver iniciat una recollida de firmes al barri del Maset, per fer una consulta sobre la urbanització de la zona. En un comunicat, retreuen a l'alcalde de CiU, Xavier Boquete, "que es va comprometre amb la consulta i mai no ha arribat". Respecte  al PSC parlen de "múltiple personalitat segons la situació i amb l'únic propòsit d'aconseguir uns grapat de vots".

El Maset, pendent d'urbanitzacióAixí, la CUP opina que "es menysprea  la ciutadania donant per fet que no té memòria. El Partit dels Socialistes de Masquefa ens ha tornat a sorprendre amb una recollida de signatures per exigir la consulta ciutadana al Maset" i afegeixen que "ambdós partits han donat l'esquena al Maset quan han tingut l'oportunitat d'ajudar el barri, per què ara una recollida de signatures?", en referència als mandats amb Teresa Estruch en què el PSC va estar al govern municipal.

Es denuncia que "el barri està en estat lamentable avui i fa 10 anys, ni oblidem ni perdonem. El dissabte van omplir els portals del Maset amb promeses que fa 10 anys  podien haver fet realitat i que van enterrar, el mateix que ha fet CIU en aquests dos mandats".

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.