TORNAR

La CUP presenta candidatura i nova fórmula aquest divendres, a Les Cotxeres

Volen ”liderar una alternativa d’esquerres” a la capital de l’Anoia

politica
Dijous, 13 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'arc esquerre de la carrera electoral igualadina pel 2019 s'acabarà de definir aquest divendres. La CUP dóna a conèixer quin serà el nom de la seva nova fórmula municipalista i qui encapçalarà la llista.

L'entorn cupaire presenta llista aquest divendres, 14 de desembre, a Les Cotxeres d'Igualada, a 2/4 de 8. Ho faran "amb altres actors de l'esquerra transformadora igualadina aposten per un nou projecte municipalista" per concórrer a les eleccions de maig de 2019.

La presentació dels cupaires, el 2015L'acte, d'una hora de durada, servirà per repassar part del camí fet per la CUP els darrers anys al municipi, es plantejaran les bases i les reflexions que han portat a apostar per aquest nou espai, i es donaran a conèixer algunes de les persones que s'han compromès a formar part de la futura llista electoral.

La CUP Igualada ha desenvolupat els darrers mesos diverses reunions i trobades amb altres organitzacions i actors del teixit igualadí i tres assemblees àmplies amb militància, simpatitzants i amb la ciutadania per configurar i aprovar l'actual full de ruta. El resultat, una aposta oberta per una candidatura d'unitat popular que tindrà un projecte i una marca estrictament municipalista. En aquest sentit, els cupaires assenyalen que aquest nou espai municipalista té per objectiu "transcendir la CUP sense renunciar al bagatge i la molta feina feta els darrers anys", a la vegada que es postula per liderar l'alternativa d'esquerres de la capital anoienca.


2 Comentaris

P

Paula

Igualada

13 de desembre 2018.14:35h

Respondre

Els nens de les famílies riques de tota la vida d’Igualada jugant a fer la revolució!

a

algu

13 de desembre 2018.18:28h

Paula...parla per tú...alguns dels que hi som venim de familia humil...aixi que millor callar..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.