TORNAR

La CUP retreu a Castells "no complir amb la promesa electoral de fer un POUM"

Demanen que ”projectes com els del concurs del Rec no quedin en un calaix”

politica
Divendres, 12 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els cupaires demanen al govern de la ciutat que no eludeixi la responsabilitat de fer un pla urbanístic. Proposen que es faci un document d'ordenació del sector comercial, amb el consens de les associacions d'establiments.

Per mitjà d'un comunicat, el grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) d'Igualada ha retret al govern del PDeCAT la decisió de no engegar la redacció d'un pla urbanístic aquest mandat. L'esquerra independentista remarca que "el batlle Marc Castells es va comprometre a liderar la revisió del POUM en aquest mandat si assumia l'alcaldia", un pla que "va dir que seria satisfactori per a hom". Assenyalen els cupaires que "Castells incompleix dues de les seves promeses de la campanya electoral del 2015, perquè ni té intenció de redactar un nou POUM per a la ciutat ni tampoc té intenció de fer-lo satisfactori pensant en el conjunt de la ciutadania perquè no ho fa comptant amb l'oposició".

Apunten que el fet que el govern igualadí consideri els POUM obsolets fa que calgui esperar més, amb la nova Llei d'Urbanisme. Afegeixen que "projectes que ja endegats a Igualada queden guardats en un calaix, com les propostes del concurs de projectes del Rec". Lamenten "una manca de perspectiva del conjunt de la ciutat i de la Conca per part del govern, i deixa la presa de decisió d'urbanisme al regidor de torn en comptes de buscar una solució planificada a anys vista".

En aquest punt, exigeixen al govern "una planificació urbanística consensuada al batlle i que deixi d'amagar-se, que sigui valent, i prengui les decisions importants que necessita la ciutat". Mantenen que "el POUM és una oportunitat immillorable per repensar la ciutat" i que "seguirem instant a encetar la redacció del nou POUM, en comptes de realitzar modificacions parcials al POUM actual", com van fer quan "vam presentar una moció al consistori en defensa del comerç local de la ciutat i contra les modificacions puntuals per facilitar l'obertura de cap nova gran superfície comercial fins a la redacció del nou POUM o d'un document d'ordenació estratègica del sector comercial de la ciutat que compti amb el vist-i-plau de les associacions comercials".


3 Comentaris

e

el sr ramon

12 de gener 2018.12:24h

Respondre

Fent memoria, fa uns 3/4 mesos, el Sr Castells, ens va prometre que a principis de aquest any, ens donaria una grata noticia, la implantació de una gran Empresa a Igualada, que crearia centenars de... Llegir més llocs de treball.
Sapiguent l tarannà del ”noi del FUM”, i veient que aquí ningu respira, hem de arribar a la conclusió, que com sempre, Promeses....promeses....i poca cosa mes.

Quan la CUP, retreu al Castells, que no compleix les seves promeses, tenim dues opcions , creure que la CUP, son uns innocents, o comprovar que el ”noi del fum”, es una persona amb qui no est pot confiar.

Sr Castells, els teus padrins, un ja ha dimitit (El Mas astut), i el altre, amagadet a Bruselas, cagadet, i marejant la perdiu.
Quan dimitieras Castells ?, la teva credibilitat, esta per el arrastre !!!
(abans de dimitir, treu tota la porquera que has deixat, per el carrers de Igualada!!!!)

l

liberto

12 de gener 2018.21:31h

Si la Importan empresa, que segons el Castells, estaba previst, , la seva vinguda a Igualada, a principis de aquest anys, sera una realitat, francament o dubto, i mes coneixen la poca serietat, del... Llegir més Castells.

Lo que si que es segur, es que la Empresa ”Inoxfil” (filial de ACERINOX), i radicada al polígon de Igualada, ha canviat la sebe seu social a Madrid.

Sr Castells , sigui inteligente per una vegada, i dimiteixi, Las seves mentides populistes, ja no se las creu ningu.....

J

Joan Giner ITV

Igualada

12 de gener 2018.10:19h

Respondre

Srs. de la CP que ingenus que sou, però us penseu que CDC, amb el seu alcalde davant, tenia cap intenció de complir el seu programa electoral si això volia dir mullar-se i tenir problemes amb una... Llegir més part de la ciutadania? un vot és un vot!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.