TORNAR
PUBLICITAT

La cupaire Eulàlia Reguant serà a Igualada divendres per parlar de l'1-O

El Comitè de Defensa del Referèndum organitza l’acte, al Casal Popular

politica
Dilluns, 4 setembre 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les diputades més mediàtiques visita Igualada amb motiu de la prèvia de la Diada i, sobretot, del camí cap al referèndum. El divendres 8, el Casal Popular d'Igualada el Foment, rep a Eulàlia Reguant.

La diputada cupaire, en una fotografia d'arxiuUna de les diputades al Parlament de Catalunya de la Candidatura d'Unitat Popular – Crida Constituent al Parlament de Catalunya, Eulàlia Reguant (Barcelona, 1979), serà divendres 8 de setembre, a partir de 2/4 de 8 del vespre, al Casal Popular d'Igualada el Foment. L'acte, amb el nom 'Parlem del Referèndum', serà una xerrada entre la diputada al Parlament i el públic per tal de resoldre i esclarir els possibles dubtes sobre el referèndum de l'1O. L'acte de campanya l'organitza el Comitè de Defensa del Referèndum de l'Anoia (CDR), comitè en el que hi participen diferents organitzacions de l'esquerra independentista de la comarca.  Després d'una exposició i valoració de la diputada, aquesta respondrà a les preguntes que puguin sorgir del públic en relació al referèndum de l'1O.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.