TORNAR

El desenllaç electoral als Hostalets no es determinarà fins al juliol

Esquerra explica que no hi ha hagut acord alternatiu possible

politica
Divendres, 12 juny 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'empat -o no- a 439 vots a les eleccions dels Hostalets de Pierola segueix portant cua. Un recurs contenciós electoral d'ERC fa que el desenllaç de les eleccions i sobre el vot nul en un col·legi electoral no es dilucidi fins a primers de juliol

Els Hostalets de Pierola no tindrà alcalde confirmat fins d'aquí a 20 dies. Aquest és el termini de resolució del recurs de contenciós electoral que ha presentat ERC sobre el vot nul del col·legi de la Serra Alta que, posteriorment, va ser validat a favor del PSC. El vot es va concedir com a vàlid i es va produir l'empat a 439 vots entre socialistes i republicans com a primera força. I d'aquí, el sorteig que va afavorir els socialistes, que van quedar amb cinc regidors, mentre Esquerra en tenia quatre. 

Sense acord

Jordi Calpe espera la resolució d'un nou recursJordi Calpe, l'alcaldable d'Esquerra, explica que malgrat "la voluntat de negociació" no hi ha hagut acord possible amb el PSC per plantejar un pacte de govern, ja que el partit que lidera Daniel Vendrell al poble es va negar a acceptar sis condicions dels republicans entre les quals hi havia "la supressió de càrrecs de confiança". Calpe assegura que els socialistes han bloquejat qualsevol entesa i no s'ha parlat "de cap fórmula, ni 2+2 ni 3+1" pel que fa al repartiment d'anys. Calpe conclou que "Els Hostalets ara és un poble fraccionat". La resolució es preveu per a principis de juliol.


1 Comentaris

C

Cris

25 de juny 2015.18:18h

Respondre

Aquest poble sempre estarà fraccionat. Aixo no es noticia.

El Sr. Calpe ja ha anunciat la resolució del TSJC al seu twitter: Desestimat el recurs de ERC.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.