TORNAR
PUBLICITAT

El diputat Pere Calbó demana al Govern 'que deixi de posar entrebancs' a projectes i inversions d'Igualada

Sol·licita al tripartit que treballi ‘colze a colze’ amb l’Ajuntament per a fer-los possibles

politica
Dijous, 1 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó —que des del passat 15 de juny és diputat pel PP al Parlament català— va demanar aquest dimecres a la Generalitat que doni suport a diversos projectes ‘imprescindibles per al desenvolupament econòmic i social’ del municipi i la comarca. Calbó va fer referència explícita del World Trade Center, el nou edifici de l’Escola d’Enginyeria Tècnica o la implantació d’estudis universitaris d’infermeria a la ciutat.

Segons Calbó, pel que fa al World Trade Center ‘aquest projecte no és una realitat avui perquè el Govern no ha volgut modificar la trama urbana de la ciutat, malgrat els compromisos adquirits amb l’Ajuntament’. El diputat popular manifestava que ‘no s’entén’ que el govern no permeti l’execució d’aquest projectes i ha exigit que treballi ‘colze a colze, amb l’Ajuntament, per contribuir a fer possible aquests projectes que són imprescindibles pel desenvolupament econòmic i social d’Igualada i l’Anoia’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.