TORNAR

Els diputats d'ERC, Alfred Bosch i Pere Aragonès, visiten Piera i els Hostalets

Les trobades s'emmarquen en la campanya ''Votrar és democràcia''

politica
Dimecres, 5 març 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
ERC Anoia continua amb la campanya pel dret a decidir “votar és democràcia”.El dijous dia 6 de març serà el torn del portaveu republicà al Congrés, Alfred Bosch, que farà una xerrada en format sopar a Piera, a les 20.30h al restaurant La Cantina. El dilluns dia 10 de març, el diputat al Parlament Pere Aragonès serà als Hostalets de Pierola, a on realitzarà una xerrada al Casal Català, a les 20h.

Alfred Bosch

El preu del sopar a Piera és de 10€ i les reserves es poden fer a través del correu electrònic piera@esquerra.org o bé als telèfons de contacte 66998244 – 606023030.

Als Hostalets, el diumenge previ a la trobada amb Pere Aragonès, els membres de la secció local d’ERC tindran una taula informativa a la plaça Figueres del municipi per fer difusió dels arguments de la campanya.

Aquests actes s’emmarquen a la campanya informativa sobre el dret a decidir que la formació republicana està realitzant a la comarca, amb actes i taules informatives defensant l’aprofundiment democràtic que representa la consulta del 9 de novembre sobre el futur polític per Catalunya.


2 Comentaris

D

Digueu la veritat !!!!

08700

7 de març 2014.13:02h

Respondre

Sr Bosch, troba vostè, alguna similitud amb las decisions , del Parlament de Ucrania, i el Parlament, de Catalunya. ?
Sr Bosch, que opina, de que Obama, CEE, i demes, no acceptin un referendo a... Llegir més Ucrania, per no ser constitucional, segons las lleis de Ucrania.?
Sr Boscch, no creu, que aixo es un torpede sota la línea de flotació, a la seva deriva, Independentista. ?
Sr Bosch, quan reconeixeran , que el viatge a Itaca, esta fent aigües, per moments, i amb passos agegantats. ?
Sr Bosh, QUAN SERAN REALISTES, I ENS DIRAN LA VERITAT ?
VOSTES, NO PODEN ENGANYAR MES A MOLTA GENT DE BONA FE, QUE ELS ESTA CREIENT.

M

Marti

08700

5 de març 2014.11:56h

Respondre

Si se os fa tard, i heu de quedar-sa a dormir, no dubteu de fer nit a Can Bonastre, per 350 Euros per habitació, estareu, com a Reis, perdo, com els Àngels.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.