TORNAR
PUBLICITAT

La direcció d'ERC Igualada aposta per Enric Conill per a les municipals del 2019

Josep Maria Palau ha decidit no continuar com a candidat

politica
Dimarts, 3 juliol 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El que va ser número 3 a la llista de les municipals de 2015 pels republicans a Igualada, Enric Conill, és el precandidat d'ERC per a les properes municipals. Conill és arquitecte i era escollit aquest dilluns per part de l'executiva del partit.

El principal partit de l'oposició d'Igualada perfila el seu projecte per a les properes municipals. L'actual portaveu d'ERC a l'ajuntament d'Igualada, Josep Maria Palau, comunicava a l'executiva d'ERC Igualada que no es presentarà com a cap de llista. En la mateixa reunió, es triava al regidor Enric Conill com a precandidat per encapçalar la candidatures de les properes eleccions municipals de 2019.

L'actual número u posava en valor "la feina feta fins ara per part de tothom, el creixement de 1.437 a 2.489 vots obtingut el 2015, el procés d'obertura del partit, i el fort augment de militants, simpatitzants i persones implicades a ERC Igualada, amb incorporacions com la regidora i diputada al Congrés Carolina Telechea, provinent del PSC". També exposava la combinació de motius polítics i personals que l'han portat a prendre la decisió. Segons el regidor republicà "ara és l'hora d'aspirar a fer un nou salt endavant, amb un perfil més jove, preparat i solvent per a liderar un projecte progressista per a Igualada com pot ser l'Enric Conill".

També assegura que "se'm fa difícil de poder compaginar la dedicació professional al Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat amb el lideratge del projecte municipal d'ERC a Igualada, per la important dedicació i la necessitat d'estar més hores a Igualada que això requereix". Així mateix, manifesta "el meu ferm compromís d'ajudar en tot el que calgui a la candidatura de l'Enric Conill, si és confirmat com a candidat en l'assemblea de militants".

Pel que fa a Conill, afirma que "és un gran repte" però es veu preparat i "il·lusionat per crear un projecte que transformi Igualada i faci el pas endavant que necessiten els ciutadans". La decisió queda supeditada a la celebració i decisió de l'assemblea i Conill es proposa "comptar amb un equip ampli i transversal de persones,de dins i de fora del partit, perencarar els reptes que tenim com a ciutat. Hem d'aconseguir donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutat i dels igualadins en molts àmbits que malauradament el govern actual no afronta: l'encariment de l'habitatge, els altíssims impostos municipal, la reactivació del comerç de la ciutat, l'atur i la desocupació, les condicions laborals, el futur i oportunitats del jovent, la modernització i millora de l'espai públic.... No n'hi ha prou amb el màrqueting de Marc Castells. Igualada necessita i mereix molt més".

 

 

 

 

 


4 Comentaris

M

Maria

Igualada

5 de juliol 2018.20:25h

Respondre

No sóc votant d’ERC però em sembla bé la proposta. Ara bé, espero que no portin a les seva llista alguns/es dels candidats de l’última vegada i sort que no van sortir triats... en altres... Llegir més àmbits han demostrat la seva poca vàlua.

M

Ma Ángeles

Igualada

5 de juliol 2018.14:25h

Respondre

Mucha suerte

A

Antoni

Igualada

5 de juliol 2018.13:26h

Respondre

Ja veurem si l’alcalde ven fum, o Sra Anònima és vostè la que té més fums. Celebro que una persona jove vulgui assumir la responsabilitat, ja toca certa renovació. Sembla ser que l’esquerra... Llegir més caviar igualadina per família del candidat, etc, ara anirà més cap a ERC que cap al PSC històric de l’Aymamí. Veurem el paper que hi juguen certs mitjans de comunicació, on parents de segon grau del candidat hi van tenir participació, i tot i que intentaven fer bona cara a tothom, fins i tot es saltaven autos judicials on el jutge els ordenava rectificar informacions que s’havien demostrat calumnioses contra en aquell temps governants de CiU a Igualada. En fi, que serà tot emocionant. Només un consell, fa quasi vint anys que hem entrat al s XXI, que a ningú se li oblidi.

A

Anònima

Igualada

3 de juliol 2018.11:53h

Respondre

Quina bona notícia!

Igualada necessita a algú com l’Enric per poder tirar endavant i acabar amb el fum que ven l’actual govern!

Molts encerts Enric!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.