TORNAR

Dolors Montserrat visita Igualada i apel·la als votants d'Unió

La diputada sadurninenca del PP passa pel Mercat de la Masuca

politica
Dimarts, 21 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A Igualada, la penedesenca Dolors Montserrat va cridar al vot d'electors de diferents procedències, com UDC, CDC o els propis socialistes. Creu que el gran adversari és Podemos.

La candidata número 4 del PPC al Congrés per la província de Barcelona, Dolors Montserrat, va demanar a Igualada aquest dissabte el vot a tots aquells "que no volen que Pablo Iglesias sigui el proper president d'Espanya". La sadurninenca apel·lava a aquest electorat "que no es quedin a casa ni votin en blanc perquè només afavoreixen  la llista més votada que a Catalunya va ser Podemos el passat 20D". També es va adreçar als que votaven Unió

Dolors Montserrat, a la dreta, en la seva visita a IgualadaLa candidata va apel·lar "a tots aquells que votaven a Unió i que no poden votar-lo perquè no s'hi presenta, a aquells votants decebuts amb Convergència, i a tota la gent socialista descontenta amb uns socialistes que no sabem si defensen l'independentisme i el referèndum o la unitat d'Espanya". Montserrat va visitar el Mercat juntament amb el president local del partit, Joan Agramunt, i alguns simpatitzants als qui va animar a explicar als seus veïns i coneguts que "el proper 26 de juny ens juguem moltíssim, ens juguem que Espanya passi a ser governada per les esquerres, el populisme i el comunisme que només vol repartir misèria i acabar amb les nostres llibertats, o que sigui governada pel PP que pensa en el futur, en la ocupació, en les nostres pensions i en que tothom tingui una oportunitat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.