TORNAR
PUBLICITAT

Duran i Lleida rep un escarni silenciós de la PAH Anoia durant la visita a Hostalets de Pierola

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca li ha lliurat una carta perquè CiU aprovi la ILP de l’habitatge

politica
Dilluns, 18 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La PAH Anoia ha organitzat aquest diumenge al matí un escarni silenciós a Josep Antoni Duran i Lleida, el president d'Unió Democràtica ha participat en un acte electoral per donar suport a la formació de CiU a Hostalets de Pierola. L'acció s'emmarca en la campanya d'escarnis a CiU i PP, els dos partits que no donen suport a la ILP de l'habitatge

Els membres de la PAH Anoia

En plena campanya electoral, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va iniciar divendres passat escarnis silenciosos a CiU i el PP, els dos partits que, ara per ara, bloquegen l’aprovació de la ILP de l'habitatge. Aquest diumenge la PAH Anoia ha dut a terme una acció als Hostalets de Pierola, aprofitant la visita de Duran i Lleida al municipi anoienc.

La PAH va entregar una carta a Duran demanant que CiU voti aprovi la llei ILP

Xus Lázaro, membre de la PAH Anoia, va explicar que els escarnis, una campanya que s’està fent arreu del territori, consisteixen en "entregar una carta demanant als diputats que al juny votin a favor de la ILP, Iniciativa Legislativa Popular, perquè el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a l’emergència social". Lázaro va assegurar que "ha estat un èxit total, Duran ha quedat molt sorprès que en una comarca com l’Anoia passés això".

Ara per ara, tots els partits donen suport a la llei menys CiU i PP, Lázaro va explicar que "des de la PAH volem que vegin que la problemàtica és real". Durant els darrers mesos la PAH ha recollit 150.000 signatures arreu de Catalunya, i a l’Anoia 3.000.

L'acció va tenir lloc a Hostalets de Pierola, en un acte de suport a la candidatura de CiU local

Segons la PAH, amb aquesta Iniciativa Legislativa Popular, "es podria posar fi als 43 desnonaments diaris a Catalunya, acabar amb els deutes de per vida vinculats a les hipoteques i garantir els subministraments a la població que pateix talls indiscriminats".


1 Comentaris

H

Hostalets, Paris i Londres

21 de maig 2015.06:48h

Respondre

Hostalets:
Un dels pobles més bonics de l’Anoia.
Tranquil, acollidor, on la muntanya de Montserrat li dóna la serenor que sempre es d’agrair.
Un bonic lloc per viure.
Ara bé, quin mal... Llegir més haurà feta gent d’Hostalets de Pierola per haver de rebre a aquest Senyor?
Que s’ha escapat de la seva habitació Imperial a la Castellana?
Esperem que la vida hagi tornat a la normalitat a la bonica Hostalets.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.