TORNAR
PUBLICITAT

Enric Conill presenta la llista completa "i preparada per governar"

La meitat de la llista electoral, ”sense carnet de partit”

politica
Dijous, 11 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al Passeig, on la seva candidatura vol impulsar una transformació dràstica, Enric Conill es feia la foto de grup amb tots els seus companys de llista. L'equip republicà inclou als darrers llocs a figures com Antoni Dalmau, Carolina Telechea, Joan Requesens i l'actual portaveu, Josep Maria Palau. 

Aquest dimecres a la tarda es feia pública la candidatura d'ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La meitat dels integrants de la llista electoral són independents i compta amb el mateix nombre d'homes i de dones. L'alcaldable per ERC ha destacat que "presentem aquesta candidatura, plena de professionals i gent molt competent, preparada per governar Igualada i per fer possible un salt endavant com a ciutat".

L'arquitecte destaca que l'equip "està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant i modern per a la ciutat" i destaca "l'enorme transversalitat de la candidatura, amb persones molt diferents i provinents de diferents àmbits, però tots conjurats per fer una Igualada millor". Com ja va anunciar ERC fa unes setmanes, l'històric dirigent del PSC Antoni Dalmau tanca la llista dels republicans. A les posicions finals també s'hi situen diversos exregidors d'ERC i l'actual regidora i candidata número 3 a les properes eleccions al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

Integren la llista els ja anunciats Enric Conill, Montse Argelich, David Prat, Iolanda Gandia, Joan Valentí, Cristina Navarro, Perejaume Ferrer, Gabriela Lylia Basurto, Roger Roca i Núria Ramon. A més, a l'11, Àngel Asensi, metge oftalmòleg, Soci d'Òmnium, ANC i Plataforma per la llengua; al 12, Laura Farreras
periodista especialitzada en comunicació corporativa, protocol, relacions institucionals i esdeveniments; al 13, Joan Teixidó, director tècnic en una empresa dedicada al sector del equips d'impressió i ofimàtica; al 14, Mònica Morros, politòloga i actualment cap de relacions institucionals del gabinet de la consellera de Salut; al 15, Josep Maria Colomé, enginyer Superior de Telecomunicacions i MBA, Màster Direcció i Administració d'Empreses especialitzat en Marketing; al 16, Maria Fernández, diplomada en infermeria i directora del consorci sociosanitari de Santa coloma de Queralt; al 17, Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques a la UB, militant del Jovent Republicà, i soci d'Òmnium; al 18, Sussana Campo, Infermera especialista en pediatria; al 19, Josep Maria Palau, Politòleg, subdirector General de Gestió Econòmica al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, regidor i portaveu d'ERC a l'ajuntament d'Igualada (2015-2019) i alcalde de Jorba (2003-2015); al 20, Gemma Balsells, mestra de l'escola Garcia Fossas on hi ha desenvolupat diferents càrrecs; i al 21, Antoni Dalmau, escriptor i historiador, va ser President de la Diputació de Barcelona, Vicepresident del Parlament i regidor a l'ajuntament de Barcelona i Igualada. Seguidament també conformaran la llista de suplents Carolina Telechea, Joan Requesens, Isabel Caballero, Sergi Guillén, Eulàlia Closa, Jordi Besa, David Tarrida, Paula Berrocal i Lluís Segura.


3 Comentaris

I

Isa

Igualada

11 d'abril 2019.10:27h

Respondre

I el llaç groc se l’han deixat tots a casa? Per que se’l treuen per la foto? Quina casualitat... i a sobre van donant lliçons de república

I

Isa

Igualada

11 d'abril 2019.17:40h

Quina xorrada de comentari....

M

Mari

11 d'abril 2019.19:54h

La Republica no existeix...... Isa.
Enterat de una vegada....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.