TORNAR

Enric Conill presenta en societat la seva candidatura aquest divendres

L’arquitecte, de 37 anys, és l’alcaldable dels republicans a Igualada

politica
Dimarts, 16 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Queden menys de vuit mesos per als comicis municipals i el panorama electoral a la capital d'Igualada comença a conformar-se. El primer candidat que es va confirmar, Enric Conill (ERC), fa aquest proper divendres el seu acte de presentació.

Fa tres mesos, l'assemblea d'ERC escollia al jove arquitecte i regidor Enric Conill, de 37 anys i amb despatx propi a Igualada, com a candidat a l'alcaldia de la formació republicana. Ara, després d'uns mesos de treball i preparació, els republicans faran l'acte de presentació al Teatre de l'Ateneu Igualadí, aquest divendres, 19 d'octubre, a les 8 del vespre.

El cartell de l'acte del proper divendresA més de la ponència de Conill, també hi participarà la Consellera de Salut, Alba Vergés, i la igualadina Núria Puig, a part de diversos igualadins que han volgut mostrar el seu suport al nou candidat d'ERC i també diverses sorpreses durant l'acte.  Conill explicarà el projecte de ciutat que presentarà amb Esquerra Republicana i desglossarà els pilars bàsics de la candidatura de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Fins al moment, Enric Conill és un dels dos alcaldables confirmats per a la contesa electoral a la capital. El periodista Jordi Cuadras es postula també com a candidat d'un front ampli d'esquerres i va donar a conèixer la seva proposta el passat 6 d'octubre. Queda per saber si Marc Castells optarà a la reelecció i quina fórmula electoral utilitzarà l'esquerra independentista. Joan Agramunt, portaveu del Partit Popular, tampoc ha donat a conèixer si repetirà.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.