TORNAR
PUBLICITAT

ERC fa un acte a Igualada aquest dijous amb Carolina Telechea, Enric Conill i Alba Vergés

És l’acte central dels republicans per a les eleccions del 28-A al Congrés

politica
Dimecres, 24 abril 2019. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les tres cares més visibles dels republicans a la comarca seran aquest vespre de dijous en un acte a l'Espai Cívic Centre. 
El candidat a l'alcaldia, Enric Conill, qui considera que les eleccions generals "són la primera volta de les municipals". 

L'Espai Cívic Centre acollirà aquest dijous, a les 7, l'acte central de campanya a l'Anoia d'ERC, amb la candidata al Congrés i diputada, Carolina Telechea, amb el candidat a l'alcaldia d'Igualada, Enric Conill, i amb la Consellera de Salut, Alba Vergés. Serà un dels últims actes de la campanya per a les eleccions generals al congrés dels diputats que es celebraran el proper 28 d'abril.

En aquesta ocasió, els republicans volen revalidar la victòria electoral que ja van obtenir a Igualada en les passades eleccions generals del 2016. A més a més, la regidora i diputada Carolina Telechea ocupa el tercer lloc de la llista dels republicans pel Congrés i és la primera igualadina diputada al congrés dels diputats de tota la història.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.