TORNAR

Salvador Vives serà nou batlle de Capellades fruit del pacte entre ERC i CUP

Els dos socis de coalició mantindran les mateixes àrees que els darrers quatre anys

politica
Dissabte, 15 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Republicans i cupaires renoven la seva aliança a Capellades i, en aquesta ocasió, l'alcalde serà Salvador Vives, que s'estrenava com a cap de llista d'ERC. Els dos partits ja havien expressat la seva sintonia i la voluntat de seguir amb l'acord.

Vives, nou alcalde, en una foto prèvia a la campanyaLa mateixa coalició que els darrers quatre anys, però amb el batlle de diferent color. Després de les negociacions d'aquestes dues darreres setmanes, ERC i CUP han tancat un pacte de govern per als pròxims quatre anys a Capellades amb l'alcaldia per al cap de llista d'ERC, Salvador Vives. En el repartiment de regidories s'ha tingut en compte el treball iniciat en l'anterior legislatura. En aquest sentit, per a poder donar continuïtat als projectes, VdC-CUP mantindria regidories que ja van ser de la seva responsabilitat durant aquesta darrera legislatura més la de Transparència, que ara realitzaran entre els tres regidors d'aquesta formació. Tota la resta les assumiran els quatre regidors i l'alcalde d'ERC.

En aquest sentit, doncs, "es vol donar continuïtat als projectes ja iniciats per totes dues formacions i engegar noves accions que de ben segur faran de Capellades una vila amb mirada de futur". S'han buscat tots "aquells punts comuns de programa electoral i, envers a aquests, s'han establert línies de treball per a aconseguir una millora en tots els àmbits. Entre aquestes es destaquen acords en matèria d'espai públic, promoció turística, habitatge, educació, esports, economia, joventut, acció social i participació ciutadana". Aquest passat 26 de maig ERC va guanyar les eleccions obtenint cinc regidors i la segona força més votada va ser Vila de Capellades-CUP amb 3 regidors. Junts representen més del 57% del votants i, per tant, totes dues formacions entenen que és de responsabilitat formar un acord conjunt. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.