TORNAR

ERC defineix la seva llista a Igualada amb Montse Argelich i David Prat als números 2 i 3

Iolanda Gandia repeteix al lloc quart de la llista i Joan Valentí i Cristina Navarro se situen 5è i 6a respectivament

politica
Divendres, 8 febrer 2019. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al restaurant Somiatruites, Esquerra donava a conèixer l'ordre dels sis candidats que es van donar a conèixer aquesta setmana a la militància. Després d'Enric Conill, número u, el seguiran per aquest ordre Montse Argelich, David Prat, Iolanda Gandia, Joan Valentí i Cristina Navarro.

La presidenta de l'Antic Gremi de Traginers, Montse Argelich, i el portaveu de les JERC Igualada, David Prat, acompanyaran a Enric Conill en el segon i tercer lloc -respectivament- de la llista republicana a les municipals d'Igualada. Segons els resultats de 2015, serien els que acompanyarien a Conill al consistori, tot i que en l'acte que reunia a la militància per presentar la llista es va remarcar que s'aspira a molt més. Tenia lloc aquest divendres al vespre, al Somiatruites, amb el 'showman' Àngel Ruiz de mestre de cerimònies.

L'equip electoral de Conill, al SomiatruitesEn quart lloc repeteix Iolanda Gandia, persona molt vinculada a l'esport anoienc, mentre que als llocs 5 i 6 hi ha dues de les novetats de la llista, Joan Valentí i Cristina Navarro. Valentí és un conegut actor -de fet, a darrera hora del divendres havia de representar al Teatre de l'Aurora 'Mort a les cunetes', una peça sobre la repressió franquista-, Navarro és una membre activa de l'AMPA del Ramon Castelltort i està vinculada professionalment al món educatiu.

Completen els primers 11 llocs Gabriela Lylia Basurto, infermera, Joan Teixidó, president de la penya perica d'Igualada, Maria Fernández, infermera, Roger Roca, atleta i campió d'Espanya de Marató i Subcampió d'Europa de Duatló, Josep Maria Colomer, enginyer Núria Ramon, mestra i directora de l'escola Gabriel Castellà, Pere Jaume Ferrer, tècnic de dinamització econòmica i Mònica Morros, politòloga.

En la seva intervenció, Enric Conill començava amb que "és un dia feliç. Hem fet un equip ampli, preparat, divers, amb vocació de servei i que s'estima Igualada i la seva gent. Des d'aquí vull donar les gràcies a tots per acceptar el repte i alhora i com els hi he dit sempre, deixar clar que el repte val la pena i que ens ho passarem bé. La gent que m'acompanya és un reflex de la nostra societat, de la societat on vivim: som diversos, diferents. Gent d'associacions, gent d'entitats... gent que fa molt de temps que desde diferents àmbits treballen per als altres".

Seguia afirmant que "nosaltres ho podem dir, som un equip! No sols els que som aquí, l'equip és l'executiva, l'equip és tots aquells militants, simpatitzants i amics que ens estan ajudant. No volem només ser el govern, sinó que volem poder actuar, exercir de govern d'aquesta ciutat, per millorar la vida de les persones, però també per poder mirar el futur amb il·lusió i garanties".

Enric Conill situava els seus compromisos en "repensar la ciutat per als propers 10, 15 i 20 anys. Un govern que planifiqui, que organitzi, que transformi. Que estigui al costat de les persones, amb molt més compromís social i al costat de la igualtat d'oportunitats". Enumerava les seves prioritats com "l'habitatge", "la progressivitat en els impostos" o "reivindicar el tren". Parlava també d'impuls del reciclatge, "acabar amb els locals buits" i fomentar "la igualtat d'oportunitats". 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.