TORNAR

ERC diu que les propostes de modificació de les zones blaves de l'Entesa, CIU i el PP són un 'mercadeig poc seriós'

Joan Torras diu que'el sistema d’aparcament d’Igualada ha d’ésser discutit com a model i no pel seu contingut de zones i carrers'

politica
Divendres, 1 octubre 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada, encapçalat per Joan Torras, s'ha mostrat en desacord amb les diverses i divergents propostes que s'estan plantejant aquests dies a la ciutat entorn de les zones blaves.

Torras ha assenyalat que ERC 'actua de forma coherent des del principi, mantenint el nostre discurs contrari a un model d’aparcament que, lluny d’ésser discutit pel consistori municipal, va ser aprovat a cop de decret per l’Entesa amb el vist-i-plau del PP i indirectament de CIU'. Així, segons el regidor republicà els grups estan discutint sobre 'un model del qual són copartícips'.

Joan Torras opina que caldria preguntar-se si la posada en marxa d'aquest sistema d'aparcament 'responia a veritables necessitats o, únicament, a la cerca d’un benefici econòmic'. Així mateix, el regidor espera que en l'anunciat ple monogràfic sobre les zones blaves —encara se'n desconeix la data— les formacions polítiques 'facin propostes valentes i innovadores', d'altra banda necessàries tenint en compte la població i el volum de vehicles de la ciutat.


3 Comentaris

j

josep satorras

orpí

2 d'octubre 2010.13:48h

Respondre

Sr. Josep Mª.Torras: Com quasi sempre, completament d’acord amb el seu comentari. Ja estem una mica farts de tanta política de partits. Poseu-vos d’acord si us plau, els dits partits de... Llegir més l’oposició. Per endevant el meu agraiment.

j

josep m. torras payerol

Igualada

2 d'octubre 2010.10:05h

Respondre

Benvolgut Joan,
Dir que les Zones Blaves és van posar per decret i després dir que els altres estaven indirectament d’acord amb el model no és dir gran cosa. Suposo que vols significar que... Llegir més alguns estàven d’acord amb les empreses Municipals i altres no, ara mateix no recordo exactament la vostra postura, però crec que tampoc era contraria a les empreses Municipals o almenys no a totes. O et refereixes només a les Zones Blaves?
També voldria dir-te amb el respecte que saps que et professo, que ara no és moment de jugar a qui és més guapo, ni qui la te mes grossa, simplement s’ha de resoldre un problema pel ciutadà i tu saps molt be que si no us poseu els tres partits d’acord, guanya Entesa i les coses es queden com estàn.
Per tant el millor que crec que es pot fer, es que us assegueu tots tres partits en una taula i sense llum ni taquígrafs, feu tots els esforços per arribar a una solució consensuada, que sigui coherent amb el que han demanat els ciutadans.
Tot el demés es afavorir A l’Entesa i perjudicar als Igualadins i Ànoiencs.
Per tant i va per tots, si us plau, Sr. Castells, Sr. Torras i Sr. Calbó, deixeu-vos de fer política de partit, i per una estona feu política de ciutat, junts que no revoltats, almenys en aquest cas i la gent us ho agrairan. Perquè podria passar i no vull ser malastruc, que tres s’esbatussaven i el quart va guanyar i cap dels tres vol que guanyi Entesa i perdi el ciutadà en aquest tema, o si?
De cara a les pròximes eleccions Municipals tan vosaltres com els altres podreu fer les seves apostes valentes i innovadores, ara es tracta d’apagar el foc i quan hi ha foc no és moment de discutir, si són llebrers o conillers. Molt cordialment. Josep M.

j

joan puig

igualada

2 d'octubre 2010.08:13h

Respondre

si si senyor Torras es el primer que sento que fa una proposta seriosa Hem de discutir el model no mercadejar AIxo es una ciutat seriosa no el mercat de Calaf (amb perdó pels de Calaf)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.