TORNAR

ERC elabora el programa per a Igualada amb la participació de 150 persones

Les propostes s’han treballat durant els tres darrers mesos

politica
Divendres, 19 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans subratllen que hi ha propostes pensades "des de i per a" cada barri. Remarquen que el programa s'ha bastit també "des de la igualtat d'oportunitats". 

Al llarg de tres mesos, Esquerra ha celebrat diferents trobades temàtiques per elaborar el programa electoral de manera participativa amb professionals de cada àmbit. Els republicans han reunit a més de 150 igualadins i igualadines que han culminat el procés participatiu d'on han sortit les propostes electorals
La candidatura encapçalada per l'arquitecte i regidor, Enric Conill, ha tancat el seu programa electoral després de tres mesos de trobades temàtiques amb professionals de cada àmbit

Una de les sessions d'elaboració del programaLes principals àrees en els que s'ha participat han estat ensenyament, acció social, salut, cultura, esports, igualtat, hisenda i dinamització econòmica, urbanisme, gent gran, joventut i nova ciutadania. El cap de llista dels republicans, Enric Conill, assegura que "presentarem propostes pensades i fetes per molts ciutadans que han col·laborat en construir un projecte ambiciós per Igualada" així com ha destacat que el programa "tindrà propostes molt interessats, innovadores i alguns d'elles pioneres per tal d'afrontar els reptes de present i de futur que tenim com a ciutat".

En paral·lel, des dels responsables de barri del partit també s'ha "estudiat i elaborat propostes a cada barri per dotar-lo de més equipaments i per solucionar problemes que el govern no ha resolt durant tots aquests anys" i des d'ERC asseguren que "a tots i cadascun dels barris de la ciutat tenim idees i projectes per fer amb la vocació de construir una ciutat equilibrada, relligada i amb igualtat d'oportunitats". En les properes setmanes els republicans seguiran anunciant propostes i faran públic tant el seu programa electoral com també la transformació i modernització que ha treballat durant mesos la candidatura.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.