TORNAR

ERC Igualada reparteix díptics amb els pressupostos alternatius

El portaveu Josep Maria Palau va criticar al govern per ”no fer uns comptes en clau de futur”

politica
Dijous, 16 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal d'ERC ha fer arribar als igualadins i igualadines un díptic sobre els pressupostos de la ciutat. En el document plantegen alternatives als comptes que es van aprovar el passat desembre per part del govern de CiU.

Els republicans han enviat un díptic a les llars igualadines explicant el pressupost alternatiu als del govern municipal. Resumeixen la seva proposta "en impostos més justos per a les famílies igualadines, crear ocupació de qualitat, ajudar a les PIMES i al comerç de la ciutat, beques pels joves i un nou POUM per crear un projecte de ciutat a 20 anys vista". 

Segons ERC, la base és "crear ocupació de qualitat, proposant una nova línia d'ajuts a la recerca i el desenvolupament per a les PIMES, a més d'un pla de simplificació de tràmits". També parlen de "la redistribució dels recursos econòmics, amb impostos justos i progressius" i, finalment, posen l'accent en millorar la recollida de deixalles i una necessària auditoria a l'empresa de neteja viària davant "l'actual i evident ineficiència".

La quarta pota del pressupost alternatiu dels republicans és "l'elaboració d'un nou pla urbanístic (POUM) per a fer realitat un projecte de ciutat a 20 anys vista". Aquestes quatre propostes les poden trobar els ciutadans explicades en el díptic, que també es pot consultar a www.ercigualada.cat.

En el mateix díptic, els republicans també assenyalen "evidencien la les inversions i despeses que proposen el govern municipal i les alternatives que ERC planteja, responent a les necessitats dels igualadins". Els seus tres regidors, Josep Maria Palau, Carolina Telechea i Enric Conill reivindiquen "un pressupost més social" que "afavoreixi la creació de llocs de treball de qualitat".

 


1 Comentaris

j

josep mª verges prat

Igualada

16 de febrer 2017.11:42h

Respondre

Molt bona i necesaria iniciativa, gracies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.