TORNAR

ERC Masquefa presenta el seu projecte davant un centenar i mig de persones

Joan Tardà acompanya a l’equip de Xavi Pérez a la presentació

politica
Dilluns, 22 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El candidat vol ser "la garantia que ningú pactarà amb C's o el PP". Promet la construcció d'un segon equipament cívic per paliar en part l'incivisme que "costa 40.000 euros cada any".

Acompanyat de 150 veïns, Xavier Pérez Fornés cap de llista d'ERC Masquefa va presentar als jardins del CTC l'equip que concorrerà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Acompanyats per l'històric portaveu al Congrés Joan Tardà, l'equip d'ERC Masquefa va reivindicar-se com a republicans i d'esquerres que volen un canvi al municipi i és van presentar amb el lema: "El Canvi a Masquefa".

Pérez considera que "després de 12 anys de govern de dretes de CiU amb el suport del PP, plantegem un canvi de generació i de polítiques a l'Ajuntament de Masquefa". ERC és presenta com "la garantia per que ningú tingui la temptació de pactar amb PP o C's. Impedirem que ningú des de el govern de Masquefa qüestioni la nostra escola, la nostra llengua, ni la nostra cultura".

El republicà va centrar el seu discurs en la necessitat de canviar les prioritats del proper equip de govern per afrontar els nous reptes que té la Masquefa del S.XXI, i alhora renovar "la classe política que ha dirigit la vida econòmica, social i cultural de Masquefa els darrers 24 anys. Mereixem l'oportunitat de governar Masquefa i fer les coses diferents".

La candidatura, amb Joan Tardà a la dretaFixa com a prioritats quatre àrees amb un "ampli contingut social: Masquefa Treballadora, Masquefa Social, Masquefa Cívica i Masquefa Neta". I entre els projectes més destacats, la construcció d'un Centre Integral de Dia per la Gent Gran, "destinat a potenciar l'autonomia de les persones grans i donar un servei d'atenció a les persones dependents i també a les no dependents majors de 65 anys. La proposta va acompanyada del canvi d'ubicació i de model del Centre de dia previst per l'actual govern de CiU".

L'edifici estaria "ben a prop del CAP local, on la gent Gran estarà més protegida i millor atesa en cas d'urgències".  Pel que fa a la població en general, ERC proposa un projecte de centre cívic com equipament cultural i educatiu de referència per a totes les edats. "L'Ajuntament de Masquefa destina 40.000 euros l'any a reparar actes incívics. Masquefa te un problema de cultura i civisme, que només es pot combatre apostant per més cultura i més educació" afegeixen. El projecte "està previst davant de l'Escola del Turó i al costat del Centre de Dia per la Gent Gran, per optimitzar el màxim la proximitat d'espais destinats a equipaments sociosanitaris i culturals". Una altre repte d'ERC pels propers anys "és garantir i apropar als veïns amb poca mobilitat dels barris, urbanitzacions i La Beguda a l'accés dels principals Serveis Municipals a través d'un Taxi públic, una oficina municipal descentralitzada i una brigada de neteja permanent als barris".

Segueixen a Pérez a la llista Oriol Satorre, Laia Pascual, Jordi Ferron, Amparo Ferrer, Ricard Vinyets, Olga Codina, Pol Marco, Meritxell Salvia, Marc Soler i Sole Bonastre, Chantal Martín, Ana Martinez. Un equip de majoria "de dones i independents, un equip transversal i plural, d'edats diferents, de barris i gent d'entitats esportives, culturals, educatives, persones preparades, amb formació i implicades en el canvi que Masquefa necessita pels propers anys".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.