TORNAR

ERC vol "explicacions" per les 27 beques menjador "denegades" a Igualada

Retreuen ”la denegació de beques en la ciutat mitjana amb impostos més alts”

politica
Dijous, 2 agost 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Continua la polèmica per les beques menjador que atorga l'Ajuntament d'Igualada. Ara és ERC que qüestiona "que es deneguin beques" i ho contraposa "a que es gasta 35.000€ en una inauguració de tres hores".

Els republicans han emès una nota on carreguen contra el govern d'Igualada i asseguren que "és molt greu que es deneguin 27 beques menjador per suposadament manca de pressupost" quan Igualada "és la ciutat mitjana amb els impostos més alts de tot Catalunya". La CUP va fer la denúncia el darrer ple i ara pregunten per què "no hi ha diners per 27 beques menjador?".

Els tres regidors d'ERC, al Saló de SessionsEn el comunicat, insten al govern municipal a tenir "un compromís ferm amb la gent que més ho necessita" i que es deixi de "gastar diners de tots en propaganda". "Lamentem que totes les propostes que ha fet ERC hagin estat ignorades per part del govern" i asseguren que amb aquestes 27 beques menjador denegades es "constata la poca o nul·la voluntat del govern municipal per garantir la igualtat d'oportunitats a la nostra ciutat".

Recorden que cada any "hem proposat un pressupost alternatiu, on constava una aposta molt més gran en l'àmbit del serveis socials i l'ensenyament per ajudar a aquella gent que més ho necessita". Alhora, els republicans també van proposar uns impostos "més progressius per tal que qui té més pagui més i qui té menys pagui menys". Conclouen que "no pot ser que tinguem una ciutat amb dues velocitats diferents. És inadmissible que a Igualada no es pugui garantir un àpat a 27 infants de la ciutat. Si els impostos que paguem no es dediquen a això, llavors per què serveixen?". 


1 Comentaris

r

ramon

3 d'agost 2018.21:02h

Respondre

Voleu explicacions ? pero no sabeu amb qui tracteu ? ni mes ni menys, amb excel·lentíssim President de la Diputació de Barcelona,i ademes de el ”Molt honorable ” alcalde de la ciutat de... Llegir més Igualada, referent, mundial, per el seu, saber fer,...........i desfer.
Tot un crac, ! que son 27 beques menjador, devant, dels millors focs artificials de la Catalunya central, ?
Siguin serios Senyors de ERC, lo primer es lo primer. !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.