TORNAR
PUBLICITAT

Ernest Benach presentarà el seu llibre 'Política 2.0' a Igualada

Aquest dilluns 5 de juliol, a la llibreria Aqualata

politica
Divendres, 2 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, serà el proper dilluns a Igualada amb motiu de la presentació del seu llibre 'Política 2.0'. L'autor mostra i analitza experiències polítiques, culturals, socials i també personals al voltant de l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació en l'àmbit de la política.

Política 2.0

Amb un to personal, didàctic però punyent quan cal, Benach esperona els ciutadans a participar i involucrar-se en la construcció de la nació catalana del segle XXI, i als polítics a parlar 'no per a la gent, sinó amb la gent'.

Política 2.0

En l'actualitat ens comuniquem on-line, la informació flueix a velocitat de vertigen i tothom hi pot participar, construir i debatre a la xarxa. És la societat 2.0. Però què significa aquest terme aplicat a la política europea i, en concret, a la catalana? Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, considera que la política 2.0 assumeix la nova filosofia social i permet fomentar una veritable democràcia deliberativa, així com recuperar la credibilitat dels polítics.

La presentació es farà a la Llibreria Aqualata aquest 5 de juliol, a les vuit del vespre, i anirà a càrrec de la directora de l'anoiadiari, Laia Segura, del regidor de Copons i soci fundador de redall.cat, Ricard Espelt i del mateix autor del llibre. L'entrada és lliure.


1 Comentaris

R

Ricard Espelt

Copons

2 de juliol 2010.07:14h

Respondre

Penso que la presentació és una bona oportunitat per recollir les impressions dels canvis que hi haurà en un futur immediat (esperem-ho :) a la política d’arreu. He fet un petit tastet del què... Llegir més és el llibre:
http://www.theplateishot.com/lang/ca/politica-2-0-dernest-benach/

Gràcies a l’anoiadiari per tornar a pensar en un acte interessant per la ciutat i la comarca!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.