TORNAR

Diverses escoles d'Igualada estaran actives aquesta nit de cara a l'1-O

L’ANC Anoia ressalta que ”cal agafar les paperetes dels col·legis, no de casa”

politica
Dissabte, 30 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Queden hores per les votacions de diumenge. Les entitats i els partits sobiranistes han repartit les darreres consignes. Algunes escoles, com l'Escola Municipal de Música, el Garcia Fossas o el Ramon Castelltort mantindran les portes obertes amb activitats de les AMPA. En aquests dos centres d'ensenyament públic, hi haurà un grup de persones que es quedarà a dormir per mantenir obert el col·legi.

La pancarta desplegada al CEIP Ramon CastelltortEl darrer dia abans del referèndum, diversos equipaments de la ciutat d'Igualada estaran actius per mantenir oberts el que l'endemà seran col·legis electorals. A la capital, l'Escola de Música estarà activa, com també el CEIP Ramon Castelltort, amb la seva activitat de patis oberts i el CEIP Garcia Fossas que farà la festa d'inici de curs. Tant al CEIP Garcia Fossas com al Ramon Castelltort, un nucli d'unes 20 persones es quedaran a dormir dins el recinte per evitar que es precinti.

Al CEIP Castelltort, en canvi, concentra el gruix d'activitats el diumenge: des de les 7 del matí s'entrarà a l'escola i es farà un esmorzar i una xocolatada. Hi ha previstos diversos partits de diferents disciplines esportives i una tabalada. S'ocuparà l'escola fins el final de les votacions.

L'ANC remarca que les butlletes s'han d'agafar al col·legi electoral

En aquestes hores prèvies al referèndum, l'Assemblea Nacional Catalana a l'Anoia ha remarcat diversos consells de cara a la votació. En primer lloc, "les paperetes estaran al col·legi. Tota la logística del referèndum la posa la Generalitat i no cal portar butlletes impreses des de casa". La consigna de l'ANC és la que s'ha difós en la plataforma 'Mou-te pel referèndum': adreçar-se als col·legis a partir de les 7 del matí i, si és possible, quedar-se a fer pinya.

Maria Senserrich: "el dispositiu està desplegat des de fa dies"

En aquestes hores prèvies al referèndum, la diputada de Junts pel Sí Maria Senserrich, envia un missatge de tranquil·litat a aquells que vagin a votar el diumenge i també aquells que estiguin a les meses electorals. Manifesta que "el dispositiu està desplegat des de fa dies i tot ha de transcórrer amb normalitat. És el moment que la ciutadania digui la seva. Crec que la gent ha perdut la por i els darrers intents, com restringir l'espai aeri, no aconseguiran res". Sobre si Carles Puigdemont farà la DUI la setmana posterior, Senserrich demana "esperar al dia 2, on ja veurem què passa en funció dels resultats".


1 Comentaris

E

El Joan dels ous

Igualada

30 de setembre 2017.14:15h

Respondre

Jo sempre habia anat a L’Escola Auria,perque ara he d’anar al antc escorxador??
Ah , potser perque depent d’un tal Aymami, i aquest esta en contre,, pero votare igualment.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.