TORNAR
PUBLICITAT

Esquerra aposta per la renovació a Jorba

Cinc cares noves a la candidatura

politica
Dijous, 26 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cares noves i un regidor que relleva a Josep Maria Palau com a alcaldable. Enguany, la candidatura serà encapçalada per David Sánchez, actual regidor de Serveis a les Persones, Participació i Tecnologies de la Informació i Comunicació, així com responsable dels serveis culturals, formatius, la seguretat ciutadana, la recollida de deixalles i l'administració electrònica

David Sánchez és el candidat d'ERC a Jorba per substituir com a alcalde al seu commilitant Josep Maria Palau. El ja regidor és enginyer informàtic i responsable TIC a una empresa igualadina de l'àmbit sociosanitari i vinculat a diverses entitats del municipi. A més de Palau -ara candidat a Igualada-, quatre membres de l'actual equip govern han decidit no tornar-se a presentar. No segueixen els veterans Josep Maria Vallés (amb dotze anys a govern) i Isabel Marmi (vuit anys al consistori). A aquest fet s'hi sumen els motius personals de Josep Armengol i Miquel Albareda, per als quals aquest ha estat el seu primer i únic mandat.

El nou equip republicà a JorbaCom a número u, Sánchez estarà acompanyat per Sílvia Escura, de Sant Genís, professora de ciències experimentals a l'Institut Molí de la Vila de Capellades i coautora de diferents llibres de text, vinculada a diferents entitats i membre activa a caramelles, Centre Agrícola de Sant Genís i la comissió de majorales de Sant Genís; Robert Sallés, cap de vendes d’un important grup comercial de Jorba; Marçal Roig, mestre de l'escola Marquès de la Pobla de Capellades; Agustina Solís, treballadora en el sector serveis i vinculada a diverses entitats i comissions del municipi; Carme Marcé de Sant Genís, auxiliar pràctic de la Biblioteca d'Igualada; i tancant la llista dels set primers, Rubén Sarlé, enginyer i consultor informàtic.

El candidat explica que "és un equip nou, molt motivat. Afronten amb il·lusió el debut com a membres de la candidatura i ja han començat a seguir els temes que tenim sobre la taula. A més, estic convençut que la implicació que ja tenen en les diferents activitats i entitats del poble ajudarà moltíssim. D'altra banda, jo aportaré la meva experiència acumulada en aquests quatre anys al govern. Estem molt engrescats amb aquesta nova etapa perquè som conscient que els propers mesos i anys el país viurà esdeveniments que marcaran el seu futur del país i el paper del ajuntaments en aquest procés serà clau". Durant les properes setmanes, els membres de la candidatura, juntament amb tot l'equip de col·laboradors, es dedicaran a recollir les opinions i suggeriments de les persones del poble que vulguin aportar els seus punts de vista i el seu ordre de prioritats per als propers quatre anys.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.