TORNAR

Esquerra escull Isabel Guerrero com a candidata a l'alcaldia de Montbui

Guerrero té bagatge en el món de la política i ha estat vinculada a CCOO

politica
Divendres, 16 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació republicana ha presentat els darrers mesos els seus alcadables a les grans ciutats de la comarca, com Igualada -Enric Conill- i Piera -Jordi Madrid-, i ara a Montbui. Serà Isabel Guerrero, que ara començarà a formar un equip per a completar la llista de cara als comicis del maig.

Aquest dimarts, l'assemblea local d'ERC Montbui va escollir per majoria, la montbuienca Isabel Guerrero com a nova cap de llista de la formació per a les municipals 2019. Serà el relleu de l'actual regidor d'ERC, Jordi Bòria. Guerrero, amb formació i coneixements en Relacions Laborals, fa 12 anys que treballa a l'Ajuntament d'Igualada, i actualment forma part del departament de Serveis Municipals d'aquest consistori.

La candidata montbuienca d'ERCSegons ERC, "la candidata coneix, doncs, el funcionament de l'administració local, té experiència en política" –havia format part de la formació de Montbui Veïns amb Veu- "i ha participar activament en el món sindical, sent membre del comitè d'empresa de l'Ajuntament de Montbui, i posteriorment, sent secretària d'Organització de CCOO". La candidata republicana fa més de 50 anys que viu a Santa Margarida de Montbui i creu que "cal fer un Montbui més participatiu"; el grup d'ERC, doncs, liderat per Guerrero, treballa per "fomentar la participació ciutadana, escoltar els veïns i treballar en equip". Per a Isabel Guerrero, "la gent demana un canvi, i des d'ERC tenim ganes de liderar aquest canvi i donar resposta a allò que demana la gent, i per a fer-ho, la millor manera és implicar-me".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.