TORNAR

L'esquerra independentista estudia presentar-se a Tous amb una candidatura municipalista

Una assemblea oberta reuneix 30 persones en una trobada inicial

politica
Dilluns, 31 desembre 2018. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

De cara a les eleccions municipals de 2019, hi pot haver una nova candidatura de l'esquerra independentista a l'Anoia. En aquest cas a Tous, on el passat dissabte hi va haver una assemblea oberta.

Aquest dissabte a la tarda va tenir lloc la primera Assemblea Oberta de Tous. Una trobada de l'espai de l'esquerra independentista que "s'ha dut a terme arrel de necessitats i inquietuds detectades per un grup d’activistes del poble que fa un temps que estan generant un nou espai polític i municipalista" amb la possibilitat de constituir-se com a organisme polític de cara a les eleccions municipals del maig de 2019.

Aquesta convocatòria va reunir unes 30 persones i va servir per a realitzar "una diagnosi de l'estat actual del municipi, i així valorar si és necessari tirar endavant aquesta nova candidatura política". Des de l’Assemblea Oberta de Tous "agraïm a les assistents la seva participació i encoratgem a la resta de veïns i veïnes del municipi a participar d'aquests nous espais per teixir entre tots i totes el poder popular. Seguirem treballant des de les places i carrers, d'allà on venim. El poble mana i el govern obeeix". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.