TORNAR
PUBLICITAT

Esquerra prepara un equip de 120 voluntaris per a la campanya a Igualada

Com el 2015, Esquerra aposta per fer un porta a porta a les llars igualadines

politica
Dijous, 29 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans van confeccionant el seu equip electoral de cara als comicis del mes de maig. El candidat Enric Conill aposta "per elaborar de manera participativa el programa" de cara a les eleccions i compta ja amb 120 voluntaris en la campanya.

L'alcaldable per Igualada Enric Conill es proposa organitzar trobades amb veïns i veïnes en els diferents barris, a més de parades a peu de carrer per recollir suggeriments. Els republicans contemplen "fer un porta a porta" com l'any 2015 "anant a més de 800 llars igualadines per copsar les demandes de la gent i per explicar el projecte de ciutat que proposem". Es felicita de comptar amb molta gent amb ganes de treballar, tant militants del partit "com també molts ciutadans i ciutadanes que se'ns han apropat amb ganes de col·laborar per consolidar el projecte que tenim per Igualada".

Part de l'equip de voluntaris de ConillL'arquitecte va començar dissabte passat una ronda de diverses trobades amb 35 dels 120 voluntaris que ja han mostrat la seva voluntat de treballar i participar en la campanya d'ERC per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Conill vol bastir una candidatura "representativa de la societat igualadina" comptant amb "hom qui tingui ganes de treballar per Igualada i la seva gent" i elaborar de manera "participativa" un programa electoral que respongui a les necessitats i reptes que té la ciutat.

El candidat republicà espera "ampliar encara més" el grup de 120 voluntaris que ja s'han posat a disposició de la candidatura i anima a tothom qui ho vulgui a participar en la campanya. Destaca la "feina de proximitat" que s'ha fet durant els últims anys recollit les "preocupacions i demandes dels ciutadans" i assegura que "cal seguir fent aquesta tasca amb encara més intensitat per arribar a tots els racons de la ciutat i conèixer amb més precisió totes les mancances que afecten als ciutadans i ciutadanes".

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.