TORNAR

Esquerra presenta una moció a Capellades per destinar la despesa de butlletins municipals a despesa social

La moció va sorgir fa un any i ara el grup municipal d'ERC la vol tornar a presentar

politica
Dilluns, 12 desembre 2011. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Capellades ha presentat una moció per arribar al compromís de no editar cap nou butlletí municipal i destinar l’estalvi aconseguit a la prestació de serveis socials, educació i subvencions a entitats.

La moció va sorgir el passat desembre després de comprovar com va ser editat i distribuït un butlletí en un moment de fortes retallades pressupostàries que afectaven molts dels serveis que rebien els ciutadans de Capellades i moltes de les subvencions que fan viable l’actuació de la major part d’entitats capelladines. Ja en aquell moment Esquerra va sol·licitar que s’estalviés aquesta despesa i CiU va desatendre la petició.

Donat que, segons el grup municipal d'ERC, la situació no ha millorat, ans al contrari, Esquerra creu convenient tornar a presentar la moció amb la confiança que tingui un ampli suport de la resta de partits i amb l’esperança que, cas de ser aprovada, l’equip de govern compleixi els acords.


3 Comentaris

U

Un capelladí

Capellades

13 de desembre 2011.13:30h

Respondre

Sí, d’acord, però de la mateixa manera que molta gent es va queixar (amb raó) de la despesa electoral ”propaganda”.. això ho paguen els partits i també pot ser una despesa que es pot... Llegir més destinar al mateix, no?? No se quin cost té aquest butlletí pero segurament és més baix que la despesa electoral.

U

Un altre capelladí

Capellades

12 de desembre 2011.20:05h

Respondre

Amb la diferència que el de Vila de Capellades no és pagat amb diners públics.

U

Un capelladí

Capellades

12 de desembre 2011.18:21h

Respondre

Ah, jo això els hi diria als de Vila.. el Butlletí municipal passa de tant en tant, molt menys que els que treuen els de Vila de Capellades

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.