TORNAR

Les JERC qüestionen el retard en intervenir l'Hispano "quan representava un perill real"

Palau emplaça a Castells a actuar en altres camps ”deixats” com l’urbanisme

politica
Dijous, 30 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans feien aquest dimecres a la tarda una roda de premsa a l'Estació d'Autobusos. La formació va acusar a l'alcalde d'haver posposat l'auditoria a l'Hispano Igualadina durant anys i exigeix que actuï també ara en altres aspectes de la ciutat com el pla urbanístic. 

David Prat, acompanyat dels regidors d'ERC a IgualadaCinc dies després que la Generalitat, per boca de Ricard Font -l'home que és al capdavant de la Secretaria General d'Infraestructures - anunciés que es prendrien mesures per extingir la concessió de la línia Igualada-Barcelona amb l'Hispano Igualadina, el portaveu de les JERC Igualada, David Prat, afirmava que no es poden abaixar els braços i exigeix al govern d'Igualada que aclareixi la seva gestió en aquest tema. "Espero" concloïa "que no sigui una jugada de cara a les eleccions". David Prat va instar al govern d'Igualada i als tècnics de la Generalitat a que "no decebin a ningú i que tingui efecte les mesures que prenen". Fent menció a les incidències que hi ha hagut al llarg dels darrers anys, apunten que "s'hauria d'haver pres la decisió abans, perquè els propis conductors posaven en dubte la seguretat dels aparells. Hi havia un perill real".

L'organització juvenil d'ERC  retreu al govern d'Igualada que des que va assumir el 2011 no es posés a resoldre el conflicte amb l'Hispano Igualadina si "n'hi ha hagut prou amb una auditoria de tres mesos" per certificar les faltes greus per rescindir el servei. Les JERC han mostrat aquesta setmana la seva satisfacció per la rescissió anunciada; ara, però, el portaveu demana que "no ens enganyin" i que s'arribi fins al final per retirar la concessió.

En una trobada amb els mitjans, els republicans van incidir en diferents aspectes de l'administració d'Igualada i van assenyalar "l'actitud que ha tingut Marc Castells en l'Hispano l'aplica en altres temes de ciutat" i que "comença sempre negant qualsevol problema". Prat es va referir a les barraques "com un altre tema que primer es va negar que existís i s'ha acabat canviant". Josep Maria Palau, el portaveu del grup municipal, va llistar aquests temes com el pla urbanístic, les beques o les ajudes a les pimes. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.