TORNAR
PUBLICITAT

Un ex concursant de Gran Hermano opta a l'alcaldia de Vilanova

Carlos Navarro és veí del municipi des de fa anys

politica
Dimarts, 21 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Vilanova del Camí té una onzena candidatura. I amb un personatge d'allò més mediàtic que fa anys que viu al municipi: Carlos Navarro Merino, concursant el 2001 de Gran Hermano

"És un ciutadà més de Vilanova del Camí". I es presentarà. Immaculada González Narbona, fundadora de DECIDE (Derecho, Ciudadanía y Democracia) ha confirmat a Anoidiari que Carlos Navarro Merino, ex concursant de Gran Hermano, conegut pels seus punts de vista polèmics sobre la immigració o la independència de Catalunya, serà el número u de la llista. González, que va ser regidora del 2007 al 2011 (fins el 2009, com a membre de Ciutadans), anirà de número dos.

Carlos Navarro, veí de Vilanova i ara candidat de DECIDEL'ex regidora defensa  Navarro, conegut popularment com el 'Yoyas', i considera que "no és notícia que sigui ex concursant de Gran Hermano. És un ciutadà com qualsevol altre i jo l'he conegut com a veí de Vilanova del Camí". Carlos Navarro i la seva parella, també concursant del 'show' "tenen els seus fills escolaritzats aquí". González afirma que "està compromès amb les mateixes idees que jo".

DECIDE va nèixer el 2011 per concórrer a les eleccions, però González no va aconseguir representació. Des del 2009, durant la crisi de Ciutadans enmig de la pugna entre José Domingo i Albert Rivera, era regidora no adscrita. Carlos Navarro s'ha declarat sempre pròxima a C's, però ara optarà a l'alcaldia per DECIDE, un partit amb un important accent espanyolista però que treballa únicament en àmbit local. Es defineixen com a "tercera via" i que cal trobar el "diàleg".

Per encapçalar la llista escullen  Navarro, de 39 anys, que va arribar a la fama per la seva tumultuosa relació amb una altra concursant a la casa de Guadalix de la Sierra, durant la segona edició de Gran Hermano. Nascut a L'Hospitalet, es va fer famós per les amenaces a la parella que va trobar durant el seu 'tancament' televisiu. La seva dialèctica violenta i uns "suposats" maltractaments van fer que l'organització l'expulsés. Després, en el seu pas com a tertulià, ha mantingut postures com a mínim polèmiques. Malgrat aquest bagatge i el seu xoc amb els valors que proclama DECIDE -regeneració, diàleg-, Immaculada González afirma que "pertany a una etapa anterior seva, concursar era una feina més".

Vilanova del Camí suma amb DECIDE una onzena candidatura a la graella electoral.


7 Comentaris

j

josep

igualada

22 d'abril 2015.18:12h

Respondre

ja fa pena ja, però a l’altre banda hi ha montbui que deuen ser 4 i ja sabem qui tornarà a treure majoria absoluta.

resumint, cada poble té el que es mereix, això sí, llavors no us queixeu... Llegir més !!

V

Vilanovina

21 d'abril 2015.20:44h

Respondre

No se si riure o plorar...un municipi de 12000 habitants i 12 o 13 partits politics per escollir i ara això.......
vergonyos!!!!!!

R

Raul

Conca

21 d'abril 2015.19:11h

Respondre

Lo pregunto por que no lo se. ¿ No se pueden suspender las elecciones?. Es simplemente una pregunta de ignorancia.

M

Maria

Igualada

21 d'abril 2015.14:36h

Respondre

Aneu mirant salvames i grans hermanos. És això el que vol l’Estat espanyol menys educació, una colla de rucs i així va el país. Vergonya!

J

Josep

Vilanova del Camí

21 d'abril 2015.10:39h

Respondre

Patètic!!!
Vilanova del Camí no es mereix aquest circ.

F

Francina

Barri La Pau

21 d'abril 2015.10:11h

Respondre

Vilanova no es mareix aixo. Els violents haurien d’estar tancats

G

Gerard

Igualada

21 d'abril 2015.08:32h

Respondre

Impressionant. El que em faltava per veure a Vilanova del Camí. Ja em puc morir. I segur que sortirà escollit. Jo ja tinc clar a qui no votaré. #todosconelyoyas

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.