TORNAR

L'executiva d'ERC ha escollit els sis primers de la llista d'Igualada, que es ratificaran dilluns

Joan Valentí, Iolanda Gandia, Montse Argelich, David Prat i Cristina Navarro acompanyaran Enric Conill

politica
Divendres, 1 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura electoral d'Esquerra a Igualada pren forma. Acompanyaran a l'actual regidor Enric Conill diferents noms vinculats a la societat civil i entitats, dos dels quals ja figuraven en les sis primeres posicions el 2015.

No per aquest ordre, Montse Argelich, Joan Valentí, Cristina Navarro, David Prat i Iolanda Gandia aniran darrere d'Enric Conill a la llista d'ERC a Igualada de cara a les eleccions municipals. Segons ha pogut saber Anoiadiari aquestes són les persones que figuraran dels llocs 2 a 6 de la candidatura republicana. L'executiva els ha triat aquesta setmana i l'assemblea els ha de ratificar el proper dilluns.

Enric Conill, número uEsquerra ha seleccionat perfils, com el 2015, provinents de diferents entitats i de professions liberals, amb un perfil menys polític. A més de Conill, només Iolanda Gandia i David Prat són membres del partit. La primera és una coneguda esportista vinculada al Club Natació Igualada i gestora esportiva i el segon i ha estudiat realització d'audiovisuals (grau superior) i ciències polítiques (grau universitari) i és actiu membre de les JERC. Sense afiliació a ERC, hi ha Joan Valentí, popular actor teatral i televisiu; Montse Argelich, presidenta del Gremi de Traginers d'Igualada; i Cristina Navarro, presidenta de l'AMPA del Ramon Castelltort.

Els republicans pretenen amb aquestes figures eixamplar l'espectre del seu electoral i incorporar nous segments i més perspectives del que és Igualada. De fet, aquesta mateixa setmana s'ha engegat una campanya, "Sopa amb l'Enric", per posar en contacte el candidat i les famílies igualadines. 


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

3 de febrer 2019.16:39h

Respondre

Mare de Déu Senyor! Espero que d’aquestes sis persones, una d’elles no surti elegida... Només és façana i no ha demostrar mai cap vàlua en la gestió. De la resta no puc opinar.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.