TORNAR

Federalistes d'Esquerres es presenta avui al vespre a Capellades

El col·lectiu crida ”als treballadors i les treballadores”

politica
Divendres, 21 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cal Ponet acollirà avui l'acte de presentació de Federalistes i d'Esquerres, col·lectiu que vol aclarir el concepte de federalisme, amb alguns dels membres de la seva Junta Directiva

L’entitat Federalistes i d’Esquerres (http://federalistesdesquerres.org/), pròxima al PSC, organitza avui un acte a l’equipament Cal Ponet de Capellades, a partir de les 8 de la tarda. Hi ha prevista la participació de Carme Valls, Vicepresidenta de Fed i Francesc Trilles membre de la Junta directiva de Fed i professor d'Economia Aplicada en la UAB. La presentació anirà a càrrec de Daniel Inglada, secretari de l’entitat.

La trobada que tindrà lloc a Capellades vol ser, en paraules dels organitzadors, una oportunitat per "explicar què és el federalisme, sovint menyspreat al debat públic però que en veritat funciona als països capdavanters del món". Així mateix, Federalistes d’Esquerres es presenta per ser "un element d'unitat de l'esquerra a Capellades i de debat d’idees sobre com avançar cap a l’arquitectura institucional d’una societat millor". Apel·len a "les treballadores i els treballadors de Capellades i de tot l’Anoia, independentment del seu origen" perquè "sempre s'han compromès per les nostres institucions autonòmiques i per la unitat civil del poble de Catalunya". Una unitat que ara ha de ser, segons el col·lectiu "compromís per l'acord, pel diàleg, per la fraternitat, pel federalisme".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.