TORNAR
PUBLICITAT

Felip Puig exigeix a PSC i PP que retirin la campanya electoral que qualifica 'd'antipolítica'

L'Anoia comença a rebre les primeres visites electorals

politica
Dilluns, 25 maig 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La visita que aquest divendres va fer a Igualada el secretari general adjunt de Convergència i Unió, Felip Puig,va servir per començar a posar llenya al foc de la campanya electoral per les europees. Puig, que va insistir en la necessitat de tornar a donar a la política 'credibilitat i confiança cap als ciutadans', va exigir al 'PSOE-PSC i el PP que retirin les campanyes, apolítiques i contra la llengua catalana'.

Felip Puig acompanyat de Marc Castells en la roda de premsa

'Insulta la intel·ligència i ofèn als ciutadans'. Amb aquesta contundència Felip Puig criticava aquest divendres l'estil de campanya electoral per les europees dels partits socialista i popular. En aquest sentit, Puig, que va venir a Igualada per fer una primera presa de contacte amb la situació dels empresaris de l'Anoia, va insistir que el que calia era 'recuperar la credibilitat de la política i que els ciutadans hi trobin confiança, cosa que amb aquestes campanyes no es fa res més que desprestigiar-la'.

Afegeix que a Europa tots els partits van a defensar els interessos dels seus països, no a enfonsar adversaris: 'no es tracta de donar confiança i explicar el programa, sinó destruir l'adversari, i això no és Europa, és un debat anacrònic i passat de voltes'.

Puig va aprofitar també la seva intervenció per reiterar la importància de participar en aquestes eleccions, 'cal anar a votar, perquè a Europa s'hi decideixen coses molt important'. El secretari general adjunt, reconeixia també que 'Europa té un problema de credibilitat, i potser inicialment Catalunya hi va poasr massa esperances, però un cop hem vist que a Espanya no ens recolzen, hem de tornar a mirar cap Europa i defensar-nos-hi'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.