TORNAR
PUBLICITAT

El Consell organitza una nova edició de 'Festes de Qualitat'

Es faran tallers sobre els riscos derivats del consum d’alcohol i drogues i com eliminar actituds sexistes

politica
Dimarts, 28 maig 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per tercer any, es posa en marxa aquesta formació en prevenció de riscos en e marc de l'oci nocturn. Serà un taller de quatre hores de durada, el 15 de juny.

El Servei Comarcal de Joventut de l'Anoia, dins del marc del programa GPS Jove (Grup Promoció Salut), juntament amb l'Àrea d'Igualtat de Gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena, organitzarà una nova formació en el marc del programa 'Festes de Qualitat'. L'objectiu és 'apoderar els i les joves com a agents actius i transformadors de certes dinàmiques relacionades amb l'oci nocturn".

En aquesta jornada es farà un debat i treball sobre com prevenir els riscos derivats del consum d'alcohol i drogues en els espais d'oci i en com podem reduir i/o prevenir les actituds sexistes i la violència masclista que trobem present en aquests espais de la mà d'expertes en la matèria. Serà un taller de quatre hores de durada, el dissabte 15 de juny al matí, de 2/4 de 10 a les 2, a l'Oficina Jove de l'Anoia (Consell Comarcal de l'Anoia – Plaça St. Miquel 5, d'Igualada).
Es convida a participar a totes les entitats i grups de joves que organitzen activitats d'oci nocturn en els seus municipis per tal de construir plegats unes festes més segures. En finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d'aprofitament als i les assistents. Els interessats/des poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web anoiajove.cat.


1 Comentaris

M

Marc

30 de maig 2019.11:27h

Respondre

si fem cursos/formacions per la gent que treballa en l’oci nocturn el dissabte a les 9 del mati hi anira algu? Com a persona a qui li podria interessar, crec que es podria tenir una mica en... Llegir més compte...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.