TORNAR
PUBLICITAT

Foc creuat d'acusacions a l'Ajuntament d'Òdena

Cueja la investigació pel pagament d'assignacions 'irregulars'

politica
Dimarts, 28 maig 2013. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La sensació que es viu a l'Ajuntament d'Òdena és com si s'haguès destapat la caixa dels trons. El ple del passat 29 d'abril va fer sortir a la llum pública la investigació sobre el suposat cobrament 'il·licit' d'assignacions econòmiques per part dels anteriors regidors del consistori, un tema que encara cueja i que ha tornat a ser objecte del ple d'aquest dimarts.

Ple extraordinari d'aquest dimarts a l'Ajuntament d'Òdena

En el ple d'aquest dimarts, convocat a petició del grup municipal PSC s'ha proposat en primer lloc deixar sense efecte l’acord de ple de 29 d’abril de 2013 en el que es demanava l'inici del procés de revisió d'ofici de les ordres de pagament d'assignacions econòmiques suposadament irregulars per part dels anteriors regidors del consistori. Aquestes compensacions econòmiques s'haurien cobrat per l'assistència a reunions d'òrgans municipals que, segons afirma un informe de l'Oficina Antifrau, no van estar mai legalment constituïts.

En la proposta d'acord també s'ha demanat iniciar el procediment de revisió d’ofici dels acords de Ple de 2 de juliol de 2007 i 22 de gener de 2008 en els quals es van aprovar la creació d'alguns organs municipals i l'assignació de les compensacions econòmiques.

Per part del grup del PSC, el seu portaveu, Francisco Guisado, ha afirmat que volen la revisió dels acords de ple perquè volen 'que es demostri que aquests van ser correctes'.

Des de l'equip de govern s'ha manifestat que comparteixen la visió que els acords de ple van ser correctes, ja que és cert que es van crear alguns òrgans municipals, però que en cap cas ho van ser les ordres de pagament d'assignacions econòmiques per assistència a organs municipals que no van ser legalment constituïts.

Demanda presentada al Tribunal de Cuentas de l'Estat per les ordres de pagament d'assignacions

En la proposta d'acord de ple d'aquest dimarts, el grup del PSC també ha demanat retirar la demanda que en relació a aquest tema l'equip de govern va presentar al Tribunal de Comptes de l'Estat el passat 6 de maig.

Des de l'equip de govern, l'alcalde, Carles Casanova, ha manifestat que es refermen amb el que van dir el passat 29 d'abril, i continuen volent que es faci el procediment de revisió d'ofici. També s'han refermat amb la demanda presentada davant del tribunal de comptes de Madrid , ja que com ha afirmat el primer tinent d'alcalde, Pep Solé, 'aquest organisme té una posició neutral i totalment desvinculada de la nostra realitat i creiem que aquesta és la millor manera de tractar el tema i que s'aclareixi definitivament el que ha passat'

Pel que fa a l'explicació del seu sentit de vot, des de l'equip de govern s'ha afirmat que tot i que veurien bé que es revisessin els acords de ple del 2 de juliol de 2007 i de 22 de gener de 2008 'perqué seria una nova línia d'investigació que s'obriria, i això és positiu', no veurien bé deixar sense efecte l'acord de ple del passat dia 29 d'abril a través del qual s'inicia el procés de revisió d'ofici; així com tampoc estarien d'acord en retirar la demanda interposada davant del Tribunal de Comptes de l'Estat.

El punt ha quedat finalment desestimat amb els vots contraris de 5 dels 6 regidors de l'equip de govern, els 5 vots favorables del grup del PSC, i l'abstenció del regidor del govern Sergi Lozano, que segons sembla, s'ha abstingut per raons de vinculació familiar amb algun dels regidors de l'antic consistori. Com que inicialment, doncs, hi ha hagut un empat, l'alcalde ha hagut de fer servir el seu vot de qualitat per aconseguir el desempat.

El PSC afirma que se'ls està 'perseguint'

Durant la seva explicació, Guisado ha acusat a l'equip de govern de liderar una 'persecució' i 'atac' contra ells, i ha apuntat que no troben correcte que s'hagi contractat un servei d'assessorament jurídic extern per fer informes de la situació dins de l'Ajuntament i que aquest servei 'estigui protagonitzant una persecució' cap als regidors del PSC'. Els socialistes també han qüestionat la manera com s'ha contractat aquest advocat extern. Han afirmat que la seva contractació ha costat 40.000 euros i que s'ha fet de manera 'irregular'.

En l'anterior ple els socialistes ja van criticar aquest fet i van demanar que s'inclogués en el procés l'informe de la secretària interventora de l'Ajuntament, que segons van explicar 'és qui podia demostrar l'existència de les actes i la celebració de les reunions dels organs municipals no constituïts legalment'.

La secretària està de baixa i ha presentat una demanada per mobbing

Des del PSC s'ha acusat a l'equip de govern de 'voler fer fora a la secretària', una secretària que, hem pogut saber que actualment, i des de fa uns dies, està de baixa per ansietat i ha cursat una demanda contra l'alcalde i el primer tinent d'alcalde per mobbing.

Des de l'equip de govern es va dir ja en l'anterior ple que la secretaria era 'una part implicada en tot aquest cas' i que així ho deia també un informe de l'oficina d'antifrau, en data 26 d’abril de 2012, que va determinar la 'possible implicació individual de la secretària en els fets objecte d’investigació', una 'possible implicació que 'ja es va comunicar a l’esmentada funcionària' afegeix l'informe.

El PSC presentarà un recurs de reposició sobre l'acord de ple del 29 d'abril i contra la contractació dels serveis jurídics externs

Davant de la no acceptació de la seva proposta de ple per part de l'equip de govern, el grup del PSC ha afirmat que presentaria un recurs de reposició sobre l'acord de ple del 29 d'abril. Segons han explicat, poden acceptar que es revisi el cas, però asseguren que s'està fent de manera 'barroera', 'malintencionada' i 'roí' ha afirmat Francisco Guisado'. Guisado ha acusat l'equip de govern d'estar creant un ambient de confrontació al poble i ha advertit que 'això no quedarà així'.

Alhora el PSC ha presentat recurs de reposició contra els decrets d'alcaldia pels quals es contracta el gabinet d'advocats Digestum Legal, SLP i a l'advocat d'aquest gabinet Santiago Sáez Hernáiz.

Segons argumenten en el seu recurs de reposició, per aquesta contractació 'manca l'informe i fiscalització prèvies, com es desprèn de les objeccions escrites a mà al cos dels decrets per la secretaria interventora de l'Ajuntament respecte la justificació de la contractació, el seu fraccionament o la manca de consignació'. També afirmen que 'hi ha un fraccionament fraudulent de l’objecte del contracte' I recorden que segons la llei 'no podrà fraccionar-se un contracte amb la finalitat de disminuir la quantitat del mateix i el·ludir així els requisits de publicitat o relatius al procediment d'adjudicació que corresponguin'

Segons ha fet saber el PSC aquesta contractació ha costat gairebé 40.000 euros, 'és a dir, un 69,15 % del què, per igual període anual, haguessin percebut tots els membres del consistori per les retribucions i indemnitzacions per assistències que són objecte del procediment de revisió d’ofici'.

Segons els socialistes 'resulta paradoxal i no desproveït d'un cert cinisme que, tractant-se l’acord de Ple de l'inici de la revisió d’ofici de pagaments d’indemnitzacions sense cobertura legal, per no haver-se creat i regulat els òrgans complementaris, l’alcalde no repari ara en la seva pròpia conducta i realitzi reiteradament adjudicacions directes, sense procediment, sense crèdit i consignació, eludint informes d'intervenció municipal i, en definitiva, realitzi disposicions i obligacions amb càrrec a l’Ajuntament sense cap cobertura legal'.

Pendents del dictamen de la Comissió Jurídica Assessora

Ara caldrà veure com evoluciona tant el recurs de reposició dels socialistes que s'hauria de resoldre en pocs dies, com el procediment de revisió d'ofici que és un procediment que ha impulsat el mateix Ajuntament, i que hauria de culminar amb un dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, organisme de la Generalitat, que hauria de determinar la validesa o no del contingut dels informes, i que seria vinculant.

El dictamen de la Comissió Jurídica assessora haurà de dir si el pagament d'assignacions va ser lícit, i per tant s'arxivarà el cas o si pel contrari, els pagaments no es van fer correctament i per tant els regidors afectats hauran de retornar les quantitats cobrades en el seu dia.

En concret l'assistència les reunions dels organismes municipals no legalment constituïts dutes a terme entre el juliol del 2007 i el juliol del 2009, haurien suposat cobrar als regidors de l'anterior consistori compensacions per un import total de 120.306,88. Això significaria tornar per part dels regidors de l'anterior consistori imports que oscil·larien entre els 200 euros en algun cas i els 26.000 euros en algun altre.


12 Comentaris

F

F. Jorba

1 de juny 2013.07:16h

Respondre

Per cert Alfons i Joan: Acabo de veure un enllàç amb informació molt clarificadora, on queden moltes coses, malauradament massa clares. Això es... Llegir més transparència.

http://sites.google.com/site/odenaprogres/opinions/any2013elgovernerc-ciuaodenadenunciapagaments2007-2009

F

F. Jorba

1 de juny 2013.07:10h

Respondre

Alfons (pseudònim ...)
Seguidament et responc fil per randa:

Dius: Podria ser que aquesta informació que dona avui La Veu i que segons Vostè ”el seu modest entendre (errat per alguns),reflexa... Llegir més bastant clarament la situació” l’hagués subministrat Vostè mateix donat que és part implicada?
Responc: Hi ha una dita molt clarificadora, i prengui-ho com a dita i no literal: “Piensa el ladrón que todosson de su condición”
Diu: M’ho pot aclarir?
Responc:
1.-Qui pregunta ja respon: queda clar que reflexa el que ha passat i passa ja que es el que reflexa també informacions anteriors.
2. Pregunti vostè mateix don el diari treu la informació veraç, i si alguna li sembla que no ho es ho , qui es senti perjudicat ho té fàcil: ha demandar. Tot i que per a mi, NO hi ha cap noticia nova, sino una cronologia molt clara del que ha passat: FETS.
3.- Perquè no es pregunta de tota la informació que tenen els diaris, com l’obtenen, o solament de la que sembla no es del seu gust?
4.- Està d’acord en que les opinions son lliures però els fets son sagrats?
5.- Que en sort part implicada?: Doncs miri NO; soc part que coneix el tema; jo en 4 anys, a part de NO passar ni una despesa a l´ajuntament ( com ja deu saber) , el que vaig cobra suposadament indegut es de 250 euros, menys que el del cap de ERC: 280 euro. Queda clar que les parts implicades son ERC demandant i Psc-Psoe: a cada regidor li diuen que el cobrat indegut es de prop de 20.000 euros; tot i que ara ja es reconeix que es error administratiu¡¡¡
6.- Perquè aquesta persecució del Sr. Carles al Sr. Guisado? : S´ho ha preguntat?; .. Jo no ho entenc, oh si¡¡¡
7.-Ara que la informació es a debati coneguda, es vostè que es pregunta com ls diaris la tenen?; jo hem pregunto: com la van tenir abans quant no era a debat ni havia estat publicada per cap medi ni xarxa?
8.- Preguntarà, si no soc part implicada, perquè carai m´hi fico oi?: això també m´ho pregunto jo a vegades; però es que m´agrada la veritat; més enllà del que un jutge pugui dir, del qual resultat hem d´acceptar tots; però com li he dit: conec be la veritat i NO hem sembla correcta el que s´està fent.

Diu: - Potser no havia pogut contestar abans al Joan perquè estava atrafegat amb la premsa?
9.- Una vegada més , la seva manera de sempre de qui pregunta ja respon¡¡

Diu: Ceetament la informació és clara. Esperarem als jutges
10.- Coincideixo en que la informació es clara.
Cadascú sapa, en aquest cas de la política , el que ha fet i fa. I si això es fa per l´interès general, o per rancúnia.
Ja he dit, que hi ha moltes coses fetes malament en formes; moltes coses que ningú va fer be, ni fa bé. Però l´atac que divideix persones ha estat un clar error.
Però això de les demandes a Òdena ve de lluny sembla.

Alfons, cap problema en debatre amb nom i cognoms aquest tema, per trobar la millor solució per a que la veritat sigui la que
Tot i que el que més m’agradaria seria que es passés ratlla, i un cop aclarits els administratius, si es que en hi ha hagut; o que si algú ha fet quelcom malament ( no en forma sinó en fons) “pagués” el que li correspongui com ha de ser, i que JA poguéssim solament parlar de: les oportunitats per a fer d´ÓDENA un millor lloc per treballar per viure i per estimar.

f

f.Jorba

31 de maig 2013.19:56h

Respondre

Alfons(?): de mi saps qui soc.
La informacio que treu La Veu, perdoni però ja la va adelentar el mateix anoiadiari.cat. Respecta a la Justicia: i tant, faltaria mes. Però res del que passa es... Llegir més bonic. Adeu Alfons(?)

A

Alfons

Igualada

31 de maig 2013.19:00h

Respondre

Sr. Jorba,
Podria ser que aquesta informació que dona avui La Veu i que segons Vostè ”el seu modest entendre (errat per alguns),reflexa bastant clarament la situació” l’hagués subministrat... Llegir més Vostè mateix donat que és part implicada?
M’ho pot aclarir?
Potser no havia pogut contestar abans al Joan perquè estava atrafegat amb la premsa?
Ceetament la informació és clara. Esperarem als jutges
Agraït

F

F. Jorba

31 de maig 2013.08:32h

Respondre

Joan: Disculpa no haver pogut contestar abans; pero l´article de La Veu de l´Anoia 31/05/13 (Òdena): ”La Secretaria Municipal d´Odena presenta una demanda per ”mobbing” contra l´Alcalde i... Llegir més Tinent d´Alcalde”: Al meu modest entendre ( errat per alguns) ,reflexa bastant clarament la situació. I, de ben segur que tot això es podria haber evitat fent les coses normals; amb transparència i sense rancor. Recordo una frase molt bonica: ” LES OPINION LLIURE, ELS FETS SAGRATS”.

o

odenaviva.info

Òdena

29 de maig 2013.12:46h

Respondre

Correció:a la part final de l’article dic: referida aquest cas i que no doni fruit al que esmenta gran part de l’article. volia dir: referida en aquest cas i que dona fruit al que esmenta gran... Llegir més part de l’article.

O

Odenaviva.info

Òdena

29 de maig 2013.12:35h

Respondre

Joan es complicat però fàcil d’entendre si es disposa de la documentació sencera. El conflicte es genera davant la denuncia de ERC per suposat cobrament il·lícit de l’anterior equip de... Llegir més govern, del que considera hauria cobrat indemnitzacions durant la realització de reunions de l’equip de govern.

En aquell moment, el sous del regidors es determinava per la presencia dels regidors a les reunions, tenint cada una d’elles un preu estipulats, fent la suma el seu sou. Actualment es cobra per dedicació.

Arran de la denuncia de ERC a Antifrau, aquest determina l’existència de irregularitats administratives que fan difícil acreditar clarament les indemnitzacions, degut a que no es van crear els òrgans pertinents. El mateix informe recorda al ja alcalde per ERC, Carles Casanovas, que te la potestat de corregir aquest errors (sentencia juny 2012) al ser ell el màxim responsable del consistori

Davant d’aquesta oportunitat política, Carles Casanova envia el gener de 2012 el cas al tribunal de Cuentas a Madrid i aquest el respon el 13 de febrer de 2013 considerant legals les retribucions cobrades per l’anterior equip de govern després de llegir l’informe de la secretaria municipal, informe clau en aquest cas.

ERC no conforme amb la sentencia i davant l’escenari que li suposaria a la formació política rectificar, i ha instancies d’antrifrau que va demanar per tercera vegada una actuació per part seva, inicia l’actual procés que ens afecta ara (sense aportar per part de ERC i CIU, ara co-responsable d’aquesta situació al estar degudament informat, de l’informe de la secretaria) i que s’han fet ressò els diferents mitjans.

Paral·lelament el Tribunal de Cuentas ha obert una demanda, ha instancies de l’equip de govern actual, contra els ex-regidors de PSC i CIU de l’anterior de Govern, i de la que queden exclossòs els dos regidors de ERC i el regidor no-adscrit que van retornar les indemnitzacions. Aquesta demanda ha portat ha donar a conèixer tota la documentació referida aquest cas i que no doni fruit al que esmenta gran part de l’article.

Cal afegir a més per entendre la situació d’ahir que aquest proper mes de Juny hi ha el canvi d’alcaldia que passara ha ser de CIU i que aquesta depen plenament de ERC per poder-la obtenir-la. Dit això i basat documentalment, esperem haver sigut breus per poder explicar amb claredat el cas.

F

F. jorba

29 de maig 2013.11:01h

Respondre

Joan: Totalment d´accord; article que quasi sols poden entendre els implicats.
Dir-li que NO soc part implicada del que hi ha en joc, ja que es un ”foc” creuat entre ERC(+Ciu) i Psc-Psoe; pero... Llegir més lamentablement TOT molt penós.
Capproblema en comentar-ho a debat obert, com farem els que coneixem be aquest tema.
Segurament es ”difícil” entendre l´article el voler moltes coses en poques línies; miraé de fer-lo més entenedor al vespre si tinc temps. Mercès

J

Jaume Xaus

Òdena

29 de maig 2013.10:17h

Respondre

Qui te el cul llogat no seu quan vol

Com deia la meva mare qui te el cul llogat no seu quan vol. Ahir vaig estar al ple i em va quedar clar que els regidors de CiU son presoners del pacte secret per... Llegir més l’alcaldia d’Òdena i per tant no poden discrepar ni una mica de la línia d’actuacions molt dubtoses del actual alcalde de Òdena i han de empassar-se tots els marrons.
Llàstima que no es publiquin els papers del tribunal de comptes sinó podríem veure que fa mes d’un any la seva sentencia, molt raonada, va desestimar en primera instància la denuncia ara renovada del govern de Òdena basant-se en el acord de ple del dia 29-04-2013.
Vergonyós que el Sr. Alcalde no contestes les preguntes cronològiques formulades per grup del PSC. Si tant clar o tenen per que no contesten a les preguntes ?
I el millor va ser com sempre el tinent d’alcalde variant el discurs ara dient que tots els acords de 2007 i 2008 eren correctes excepte pel que fa a les ordres de pagament.
Llavors que es denuncià aquí el fons o la forma ?

Salut

J

Joan

Vilanova

29 de maig 2013.09:41h

Respondre

A la vista de l’escrit del Sr. Jorba demano si algú em pot fer un resum de 5 línies per entendre el que passa. No he pogut passar de les desena línia quan veig que barreja en un assumpte tan... Llegir més complicat un cobramnet de sous dubtós, l’Aerodrom, els aturats i la Zona Franca. Seria bo que algú tregui la palla del seu comentari ja que si no em dona la sensació que es tracta d’una cortina de fum. Més encara si com diu ell mateix, és part implicada.
A la vista de l’article i del títol de ”foc creuat d’acusacions a Odena” no creieu que seria millor si ja hi ha jutges pel mig que s’esperés que els jutges decidicin?
M’ha semblat que el comentari del Sr. Jorba era més llarg que l’article.

P

Pepa

Igualada

29 de maig 2013.08:49h

Respondre

Dirigit a tot el consistori del Ajuntament de ODENA. Quant e començat a llegir aquest article e pensat no potser. ODENA ajuntament petit, però amb un terme municipal molt gran. Que aquest... Llegir més ajuntament te la capacitat de decisió de que un grups empresarials vinguin a instal•lar-se aquí, ZONA Franca, ZONA INDUSTRIAL EUROPEA. I mes coses.

Però que esta passant aquí, diferents partits que tindrien de anar a una, amb la crisis que tenim, que no es poden unir per tirar el seu poble endavant i poder fugi de la crisis donant mes de 1000 llocs de treball. No nomes per ODENA sinó també per Igualada, i comarca, podrien ser els que tiren del carro, quant això aguï donat fruits ja, us posarem un monument a la plaça del poble, i així tindreu la notorietat que us mereixéssiu .
Però si aquest Ajuntament, que te la clau de varis projectes, que ja fa anys que sen parla, i de moment” (el mes calent es ala aigüera)” de poder oferta varis mils de llocs de treball. Per els seves picabaralles i nomes per el poder de se, uns mes que els altres, això no te nom.

A Alemanya quant va guanyar la MERKEL els partits que eren de molts diferents colors i ideologies, es van ajuntar per tirar el país endavant, i o van aconseguir, segur que moltes coses no u han fet be però, ja m agradaria que aquí els polítics fossin una mica com allà.
I per últim boí dir que si aquest ajuntament no es posa les piles i decideix coses per el poble, ja que vosaltres teniu la clau de portar mes de 1000, llocs de treball. I en ves de lluitar per això nomes feu que discutir, i queixar-vos,( i si aquet ma dit això i aquell m di tallo), total com si esteseu a col•legit.

No esteu treballant per el poble, esteu treballant per vosaltres nomes.

Penseu que es possible que vostres fills que tindran que marxar a fora a treballar,(la meva filla marxarà a Anglaterra a la aventura perquè aquí no troba feina) o potser els amics del vostres fills, algun dia us demanaran comptes. Perquè en lloc de fer coses per el vostre país, estàveu discutint tonteries de si aquest això aquest allò, no hi ha dret la generació del 24-29 no troben feina, i vosaltres tenio possibilitat de ajudar aquest jovent i este perdent el temps amb tabolades....( qui dies passa anys empeny.)potser el poder es això
També boí dir que si algú a fet coses il•legals la justícia fera lo que tingui de fer.

Potser algun dia serem independents, no se si o veure, jo, però lo que si m agradaria veure, es que a les eleccions, les llistes siguin obertes. A les hores la gent tindrà memòria. I votarà amb conseqüència. “ El temps posa a la gent al seu lloc” i això es així.

F

F, Jorba

28 de maig 2013.23:33h

Respondre

Sap greu veure a l´Òdena Ajuntament d´aquesta manera.
La gent NO es mereix això ara.
Sap greu veure com projectes engrescadors de futur com: Zona Industrial de la Zona Franca, Zona Industrial... Llegir més Europa, Zona Oulet / TIC (Disco), Zona Aeròdrom: reordenació i base per a activitat econòmica tecnològica, ....etc, romanen en “stan-by” o aturats, i a la Casa del Poble es va a la gresca, tot dispensant uns diners que podrien servir per altres coses.
Òdena te moltes coses per engrescar: Una activitat esportiva que cada dia va a més ( futbol, básquet, futbolsala, gimnàstica,...), una escola que es premiada i model arreu, unes llards d´infants difícilment igualables, indrets maquíssims per gaudir-ne, una activitat veïnal i associativa que fa goig (festes de barris, reis, pessebre, caramelles, pubillatge ( aquests tenim l´Hereu de la Catalunya Central), ball de la crespella, sardanes, sortides de ciclisme, sortides a peu,....).
Però, ara per ara , també te coses que cal desterra: el rancor que es viu per la ”maldita” política, i que malauradament va més enllà de la politica, tot arribant a afectar convivència.
Analitzem una mica: Sobre el NOM de pagaments indeguts cal posar-hi molta cura; els que hem tingut accés a part de la documentació, ( i ara ja a quasi tota ja que hi ha hagut part de la que no se sap molt be perquè no es trobava en la documentació) queda clar que el que s´ha buscat NO es tant un acte de retornar el que li correspon a l´economia pública allò que li havia estat , presumptament, mal-llevat, sino desgastar políticament sense mirar si també es fa personalment.
L´actual Govern , ens fa l´afecta, que està fent tot allò que pot per tal de que aquest tema NO s´aturi, tot i que sembla prou clar que NO hi hagut mala intenció de res; i també queda clar en tota jurisprudència cap on va el tema.
Els que hem tingut accés a la documentació estem astorats en veure les ganes de NO parar; hi ha qui diu que això pot ser la torna que algú podria fer en resposta a l’assumpte que va sofrir l´Ajuntament d’Òdena, ja fa anys, amb un polèmic tema de Compres / Manera de pagar les despeses dels consums telefònics de l´Ajuntament. No ho voldriem creure, pero.....
Es demana seny; algú diu que la Justícia actuï: però quant diferents estaments es pronuncien( hi ha informes molt clarificadors) , si el que es diu no agrada es cerca més i més.
Llastimós que “companys de feina” s´hagin d´acabar denunciant al jutjat per presumpta mobbing
Ha de quedar clar que en política e qui la fa l´ha de pagar, però cal ser curós en la frase de pagaments indeguts. Ja que podríem caure en allò de: Fes un pagament, mira de que hi hagi un defecte de forma, i així desprès es reclama pel defecte i que el pagament es reculi.
La CIU que va estar a l´Ajuntament els anys de la qüestió, ens trobem en un “foc” encreuat entre ERC(+Ciu actual) i Psc-Psoe.
Sembla ser que 250 euros poden necessitar més de 100 folis de documentació per estudiar si son procedents o no, tot admeten – TOTS - que en tot cas va ser un error en les formes administratives. Si això es el que mou als nostres dirigents, i ens gastem “MOLTS” diners en advocats (?) en aquets temes: malament anem; tot i que resulta fàcil fer demagògia en temes molt sensibles com aquests i posar ja quantitats econòmiques; sobretot quant la gent no ho passa be, i tant costa de guanyar 1 euro.
Penseu només per un moment: “ si resulta que es sols un error administratiu” i ara per ara ja es diu que els Ex Regidors del PSC-Psoe hauran de tornar de promig 26.000 euros ( sembla que 250 euros els de Ciu, i Similar els de ERC i No Adscrit; quantitats que ERC i NA ja s´han avançat en dipositar-los a l´Ajuntament per NO sortir a la foto, per informació de qui ho ha portat al TC (el Sr. Alcalde). Quin ensurt per les famílies.
Al meu entendre, es si + no , trist que l´Alcalde utilitzi el vot de qualitat en un tema com aquest, més quant ell ha estat el menys votat a les urnes.
Respecta al Regidor que es el representant d´UDC, caldria també pressuposar que amb bon criteri ( al meu modest entendre) podria recolzar el fet per l´antic equip de Ciu ( amb el Ex cap d´UDC) i que no es voldria enfrontar a l´Actual equip de Govern amb un vot contrari,... Una minúscula senyal de “Seny” en cercar LA PAU en un tema que sembla sols cerca l’Escarni d´uns contra els altres: Tot es possible.
A veure si la serenor pot tornar, que molta falta fa.
Bona feina i bona harmonia a tothom.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.