TORNAR
PUBLICITAT

El Fons Català de Cooperació es presentarà com a acusació particular en el procés judicial obert per possibles irregularitats durant la presidència de Teo Romero

L'alcalde de Montbui i primer secretari del PSC Anoia va presidir l'organització solidària entre 2005 i 2011

politica
Dijous, 5 juny 2014. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament participarà com a acusació particular del procés judicial que investiga unes possibles irregularitats durant la presidència de Teo Romero, entre 2005 i 2011. L'alcalde de Montbui i primer secretari del PSC a l'Anoia ha deixat de ser vicepresident de l'organització aquest abril.

Seu del Fons Català de Cooperació

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha manifestat en un comunicat que "està assabentat de la imputació del Sr. Teo Romero, com a conseqüència del procés judicial iniciat fa uns mesos per possibles irregularitats dutes a terme durant la seva presidència (2005-2011)". En aquest procés, el Fons hi participa com a acusació particular "d’acord al que procedeix segons la jutgessa d’instrucció, donat que les quanties econòmiques a les quals es fan referència pertanyen a aquesta institució".

L'ens es compromet a "facilitar tota la informació de què disposi amb l'objectiu que la justícia pugui resoldre el cas amb la major celeritat possible". Així mateix, des de l'entitat expliquen que des de la darrera assemblea, duta a terme el mes d’abril, Teo Romero ja no ostenta el càrrec de vicepresident.

Per últim, la junta executiva actual del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament destaca que "seguim el nostre compromís amb la cooperació al desenvolupament duta a terme pels municipis catalans, un compromís que malgrat la crisi segueix ferm".


2 Comentaris

J

Julius

Igualada

6 de juny 2014.13:28h

Respondre

El Teo Romero mateix va anunciar que s’apartava temporalment del seu càrrec en la reunió del passat mes d’abril del Fons Català. La web no deu estar actualitzada Clara...Caldria que... Llegir més t’informessis, reina.

C

Clara

Montbui

5 de juny 2014.21:43h

Respondre

Segons la web del Fons Català de Cooperació, a dia 5 de juny de 2014, el Sr. Teo Romero apareix com a vicepresident.
http://www.fonscatala.org/elfons/index.php?id_pagina=94

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.