TORNAR
PUBLICITAT

Francina Gabarró, la nova candidata a l’alcaldia per ICV a Vilanova, afirma que la piscina coberta no és una prioritat pel municipi

Els estudiants i la gent gran seran els protagonistes del programa electoral d'ICV a les municipals

politica
Dimarts, 22 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest Divendres la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va fer la presentació oficial com a nova cap de llistes d’Iniciativa per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Francina Gabarró, que substituirà a Francisco Viera, apunta que els eixos del seu programa electoral miraran la gent gran, els estudiants de primària i secundària i la immigració. De la mateixa manera, Gabarró afirma que el projecte de la piscina coberta és una despesa que ara el municipi no es pot permetre.

‘Després que el partit hagi estat liderat a Vilanova per la mateixa persona, necessitàvem un canvi’. Amb aquestes paraules Francina Gabarró explica els motius que l’han dut a encapçalar les llistes d’ICV substituint Francisco Viera. Gabarró, que va fer la presentació oficial aquest divendres, explica que el seu programa es dirigirà a la gent gran ‘que cada vegada és més jove i més activa i té necessitats diferents’ i als estudiants de primària i secundària: ‘que són gairebé 2.000 i que tenen unes característiques pròpies’. Davant la possibilitat que una candidatura de PXC es presenti a Vilanova del Camí, Francina Gabarró afirma: ‘Nosaltres creiem que aquí hi ha lloc per a tots els immigrants que tinguin papers’.

Finalment, la nova alcaldable va tocar el tema de la piscina municipal, un projecte discutit al consistori. Segons l’actual regiodra, en un moment on els ingressos del municipi han caigut, no és lògic tirar endavant una piscina coberta ‘sobretot tenint en compte que a les localitats veïnes d’Igualada i Montbui ja en tenen’. Gabarró explica que hi ha serveis més prioritaris i que, per tant, seran tractats com a tal.


1 Comentaris

E

Eduard

Igualada

22 de febrer 2011.21:45h

Respondre

Ànims Francina!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.