TORNAR

Francisco Guisado es presenta a Òdena de la mà de Jordi Aymamí

L’alcaldable socialista ha explicat que elaborar un pla d’ocupació pel municipi és l’eix vertebrador del partit

politica
Diumenge, 12 abril 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

Francisco Guisado s'ha presentat aquest dissabte al matí com a cap de llista del PSC odenenc. Acompanyat en tot moment de l'exalcalde igualadí Jordi Aymamí, ha fet una pinzellada dels principals objectius que té el partit i ha presentat les persones que l'acompanyaran a la cursa electoral del 24 de maig. 

Una seixantena d'odenencs han assistit  aquest dissabte al migdia a la presentació de Francisco Guisado com a candidat del PSC a l'alcaldia d'Òdena. L'alcalde d'Igualada de 1992 a 1995 i de 1999 a 2011, Jordi Aymamí, ha oficiat la presentació. 

Jordi Aymamí, exalcalde d'Igualada, ha oficiat la presentació

Les primeres paraules les ha tingut Aymamí, que ha manifestat la importància de les noves fornades de joves implicats en la política, ha exigit que es continuï lluitant per les igualtats i les oportunitats i sobretot ha reflexionat al voltant dels canvis que hi ha hagut en els últims anys en el panorama electoral municipal valorant-ho positivament i com una opció de canvi. Aymamí ha encoratjat  Guisado per al "combat electoral" i ha proposat tres eixos sobre els quals el PSC odenenc podria treballar: el projecte de la Conca d'Òdena, un tren que comuniqui la comarca amb les grans ciutats i la idea de territori compartit. 

Francisco Guisado, que repeteix com a alcaldable socialista a Òdena

A continuació, s'ha presentat la llista de candidats encapçalada per Francisco Guisado, que abans que res ha agraït l'acompanyament en tot moment de Jordi Aymamí. L'alcaldable del PSC ha assegurat que el principal objectiu del PSC odenenc és l'ocupació, i que treballaran en aquest eix per impulsar un pla d'ocupació, confessant que tenen  Ayamí com a model de desenvolupament d'aquest àmbit. Guisado també ha assegurat que tenen com a objectiu cercar nous consensos, fomentar una ciutadania exigent i ajudar que Igualada torni a esdevenir un motor econòmic. Finalment Guisado ha explicat que se sent espanyol i que creu en un PSC federalista que lluiti per l'harmonia del territori. 

També s'han presentat els 11 primers llocs de la llista

Guisado va guanyar les eleccions del 2003 i 2007 amb majoria absoluta (sis regidors, en ambdues ocasions) i va ser alcalde aquests vuit anys fins el 2011, quan la coalició de CiU i ERC es va aliar per formar una majoria alternativa.


2 Comentaris

P

Pere

Igualada 08700

13 d'abril 2015.10:20h

Respondre

I d’aqui a un temps veurem tot Odena plena de pilons triangulars, el Guisado amb una BMW full equipe i el Aymami una mica mes ric

M

MIQUEL

ôdena

13 d'abril 2015.10:12h

Respondre

Mare meva, el senyor Guisado a perdut el nord. Si aquest equip ha de governar a Òdena que deu ens ajudi. No veig cap raó que pugui cridar l’atenció per votar-los, mes be sembla un clan. Que... Llegir més tingui sort que segur que li fa falta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.