TORNAR

Francisco Palacios fa la proposta electoral als vilanovins

L’acte de presentació del candidat per Vilanova Alternativa ha tingut lloc aquest diumenge

politica
Dilluns, 2 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Unes 325 persones s'han aplegat a Can Papasseit de Vilanova del Camí en la presentació de Francisco Palacios com a candidat de Vilanova Alternativa a les eleccions municipals del 24 de maig. Durant l'acte, Palacios ha explicat els eixos principals del seu programa electoral. 

Francisco Palacios s'ha presentat davant els vilanovins com a candidat per encapçalar la llista de Vilanova Alternativa, ho ha fet aquest diumenge en un acte a Can Papasseit. El discurs de Palacios s'ha centrat en explicar els quatre eixos principals que conformen la proposta que Vilanova Alternativa té per als veïns i veïnes del municipi.

En primer lloc, el candidat ha deixat clar que "no deixarem de ser veïns del municipi i que ens presentem per fer un pas endavant per millorar Vilanova del Camí". A continuació, ha explicat que la seva proposta per al municipi és, principalment, treballar per la proximitat amb els veïns i veïnes, i que això passa per "impulsar iniciatives per generar ocupació".

En segon lloc ha explicat que actualment "és imprescindible treballar per cobrir les necessitats bàsiques dels ciutadans i al mateix temps, potenciar ajudes".

Després, Palacios ha explicat que si acaben a l'Ajuntament, treballaran per aproximar l'administració als vilanovins.

Finalment, ha destacat la necessitat de fomentar les oportunitats d'oci i de formació dels joves d'entre 14 a 30 anys que viuen al municipi anoienc, emfatitzant que "no pot ser que només es destini un 4% del pressupost a joventut". El candidat de Vilanova Alternativa també ha assegurat que en cas que estiguin a l'Ajuntament, "treballarem per mantenir el que tenim a la ciutat i no per tirar endavant grans projectes".

L'acte de presentació de Francisco Palacios com a candidat ha comptat amb la presència de molts dels membres de Vilanova Alternativa.


2 Comentaris

j

joanV

IGDA

4 d'abril 2019.16:18h

Respondre

A la vista del món bon treball habitual d’aquest diari, potser estaria bé que en periode electoral obrís un apartat / seccció d’auto-publicacions pels partits.

P

Pere

Vilanova

2 de març 2015.14:38h

Respondre

En primer lloc a les grades i caben 325 persones (25x13) i veig que hi unes quantes fileres buides, no vol dir res però comencem malament. Han estat 4 anys a l’Ajuntament i que han fet?.
Bé van... Llegir més pactar amb el vich i els van fer fora, que faran ara pactar amb la successora?
Sap greu però jo ja no m’en fio gens, gens.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.