TORNAR

Gabriel Rufián serà aquest divendres a Piera

El diputat de l’esquerra republicana obert a respondre tot tipus de dubtes dels pierencs

politica
Dimecres, 28 juny 2017. 03:00. Estefania Chavez Cordova.
D'un cop d'ull

Aquest divendres, 30 de juny, tindrà lloc un acte obert a tot el públic, de resolució de preguntes dirigides al diputat republicà Gabriel Rufián, gràcies a l'organització d'ERC Piera, que ha decidit convocar-lo des del Congrés de Madrid. Serà a 2/4 de 8 a la plaça del Peix de Piera.

El congressista barceloní visita Piera. L'esdeveniment té com a principal objectiu poder contestar el màxim de dubtes possibles creats dintre de la població pel que fa al partit republicà. Per tant, els seus representants el que busquen és fomentar una proximitat amb els seus seguidors, de manera que aquests es sentin pròxims a l'hora de qüestionar-se qualsevol punt relacionat amb el partit.

El diputat del Congrés de Madrid estarà acompanyat per Alba Vergés, diputada del Parlament Anoia i l'alcalde de la localitat, Jordi Madrid, també miltant del partit. Tots tres estaran predisposats a contestar qualsevol interrogant, ja sigui en directe durant el mateix dia o, en preferència del simpatitzant, hi haurà l'opció d'adreçar-se al correu electrònic del partit: piera@esquerra.cat.

 

Documents adjunts

20170630-acterufian.pdf



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.