TORNAR

Gabriel Rufián visita l'Anoia i presentarà la candidata d'ERC a Montbui, Isabel Guerrero

La diputada anoienca Carolina Telechea l’acompanyarà als actes d’Igualada i Montbui

politica
Dimarts, 29 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El mediàtic diputat republicà visita l'Anoia el proper divendres. La seva comesa principal, la presentació de la candidata d'ERC a l'alcaldia de Montbui, Isabel Gallego. 

Gabriel Rufián, en un acte d'EsquerraEn plena pre-campanya, un dels homes forts d'ERC arriba a la comarca per recolzar els candidats republicans. Aquest divendres 1 de febrer, el diputat al Congrés Gabriel Rufián visitarà l'Anoia amb actes als municipis de Piera, Igualada i Santa Margarida de Montbui. Al migdia arribarà al municipi pierenc, per a fer visita oficial a l'Ajuntament, on serà rebut per l'alcalde Jordi Madrid, i posteriorment, celebrarà un dinar amb diverses entitats veïnals.

A la tarda, el congressista es desplaça a la Conca d'Òdena, on oferirà dos actes oberts, el primer dels quals, a 2/4 de 7 al Casal Cívic Montserrat, d'Igualada, on estarà acompanyat per l'alcaldable d'Esquerra a la ciutat, Enric Conill, i la també diputada al Congrés, Carolina Telechea.

Després, el diputat republicà es desplaçarà fins a Santa Margarida de Montbui, on farà l'acte de presentació de la candidata d'Esquerra al municipi per a les eleccions del maig, la montbuienca Isabel Guerrero. L'acte serà obert i tindrà lloc a la sala de La Vinícola, a les 8. La diputada Carolina Telechea també acompanyarà a Guerrero en la seva presentació com alcaldable.


3 Comentaris

O

Oscar

Igualada

29 de gener 2019.23:39h

Respondre

Vostè sí que és una persona educada i de nivell alt, Sra Maria.

m

maria

30 de gener 2019.17:26h

Segueixo pensant lo mateix, el Rufian, es un pobre noi, amb un gran sou que li paga el ESTAD ESPANYOL.
MENYS CINISME, PLEGA, HOME PLEGA, NO VULGUIS EL DINERS, DE UN ESTAD , SEGONS TU,... Llegir més CORRUPTE,......TU LO QUE ESTS, EST UN CINIC, ”VENIDO AL MAS.....”
VERGONYA!!!!!!!!!

m

maria

29 de gener 2019.15:00h

Respondre

Mes que mediàtic, la veritat, es que es un ”payaso” cha vaca, , mal educat, i de un nivell, mediocre
RES A VEURE AMB EL SEU COMPANY EL SR. TARDA.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.