TORNAR

El govern de Masquefa respon a les acusacions del PSC sobre els fons FEDER

Els socialistes afirmen que s'han de tornar 150.000 euros

politica
Divendres, 17 octubre 2014. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament afirma que "només s'ha desestimat un recurs" que es va interposar contra la Generalitat el 2010 i que no cal tornar 150.000 euros dels fons FEDER que es van  rebre el 2006 de la Unió Europea per fer el CTC

L’equip de govern de Masquefa ha respost al grup municipal del PSC en relació a les informacions sobre la sentència per retornar 148.387,59 euros dels fons FEDER. El govern masquefí avisa que “és fals” que s’hagi hagut de tornar qualsevol diner de les subvencions que es van rebre per l’obra del Centre Tecnològic Comunitari. L’Ajuntament remarca que “només s’ha desestimat un recurs” del consistori contra la Generalitat per una subvenció de 74.193,80 euros en aquesta obra. Així, “no es tracta d’un retorn” dels quasi 150.000 euros dels fons FEDER, sinó que no s’ingressarà un ajut de la Generalitat. El govern masquefí explica que acaten la decisió judicial i que han “defensat els interessos del municipi fins la darrera instància”. L’Ajuntament havia d’ingressar el 2010 els 74.193,80 euros com a subvenció per l’obra del CTC. Per això va interposar un recurs contenciós contra la l’administració de la Generalitat per la descertificació de 148.387,59 euros de la despesa elegible de l’obra del CTC .

El PSC parla de “malbaratament”

Per la seva part, el PSC masquefí ha denunciat que el govern de Xavier Boquete (CiU) havia malbaratat 150.000 euros dels 450.000 dels fons FEDER que es van rebre el 2006. Els socialistes parlen que “durant l'any 2008 el govern del Sr. Boquete va realitzar una sèrie d'adjudicacions i contractes, que ara el TSJC ha qualificat com irregulars, que van ser del tot incorrectes... i el pitjor, ho va fer sabent que no ho podia fer”. Aquesta hauria estat la causa de la descertificació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.