TORNAR
PUBLICITAT

El govern vilanoví retira els pressupostos en un ple on Decide esclata per la visita de Mas

Imma González s’encén: ”han passejat un imputat a la Fira del Camí Ral”

politica
Dimecres, 18 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ple intens a Vilanova del Camí, aquest passat dilluns. Els pressupostos s'havien de posar a votació i l'alcaldessa Vanesa González comptava amb la paraula de diverses formacions de l'oposició d'una abstenció que afavorís que prosperés el punt. Aquestes formacions, se'n van desdir a darrera hora, segons González. La situació, insostenible com perquè l'alcaldessa emplacés als nou regidors de l'oposició -el govern en té vuit- a presentar una moció.

El govern vilanoví va retirar els pressupostos de l'ordre del ple de dilluns, davant la impossibilitat de pactar-los amb cap partit de l'oposició. El govern, en minoria, es va veure obligat a frenar que passés pel ple, mentre que la portaveu del PSC, Noemi Trucharte, va parlar d'impugnar la sessió perquè creia que s'havia incomplert el reglament amb aquesta retirada. Eren només poques hores abans que es presentés la moció de censura. Ara bé, la protagonista del ple va ser Imma González, que va discutir durament amb el govern per qüestions sobre la Fira del Camí Ral, des de la cetreria -"el senyor estava situat en una mala ubicació", amb la rèplica de l'alcaldessa: "entendrà que el regidor no és expert en cetreria" fins a la visita d'Artur Mas.

L'actitud d'alguns grups de l'oposició al ple permetia endevinar que es coïa la moció. Especialment bel·ligerant va ser Imma González, de Decide. La regidora va atacar al govern, entre d'altres al jove Sergio Pérez -"més que regidor de Joventut, ho sembla de 'temps lliure'"-, queixes a la política de comunicació -"han bloquejat a uns ciutadans a la pàgina de facebook"- i, sobretot, la presència d'Artur Mas a la Fira del Camí Ral.

L'edil de Decide, durant el pleImma González, amb el seu vot, ha estat una de les claus per l'estabilitat del govern durant els primers mesos de mandat però aquest dilluns va mostrar una aguda disconformitat amb les accions de la coalició de V365-ERC-CiU. Sobre la Fira del Camí Ral i Mas, Imma González va explotar: "vaig tardar dues hores d'una punta a l'altra perquè la gent em parava preguntant-me com és que venia Artur Mas". La regidora va criticar que "actuen com si Vilanova fos independentista, no puc tolerar que el senyor Mas vingués aquí al ple". Va pujar de to: "han permès que un imputat firmés al Llibre d'Honor". Hi va haver tímids aplaudiments. 

Encesa, seguia "saben com reaccionaria el meu grup davant aquesta provocació" i va assenyalar que "pensava que el govern, amb V365 i CiU, estava segrestat per Esquerra, però a la Fira del Camí Ral sembla que van disfrutar tots. I això molesta als ciutadans". L'alcaldessa li va demanar concisió i que no es repetís. Imma González va començar a enumerar tots els càrrecs que la judicatura espanyola ha posat sobre Mas per la consulta del 9-N. Finalment, Vanesa González la va tallar "es pensa que nosaltres pensem en el què pensarà vostè? Se'l va convidar com a ex president, com podria haver vingut un altre ex president. I vostè es fa abanderada dels que no volien a Mas, però el senyor Mas va estar molta estona a creuar el trajecte, fent-se fotos i saludant. Representa una minoria vostè i ens ha cargolat durant un any i mig, però no podem estar tan pendents de vostè i del que no li agrada". 

 


5 Comentaris

a

antoni

igualada

19 de gener 2017.09:03h

Respondre

aquesta regidora pot dir això sobre Artur Mas i quedar-se tan ampla? i només té un regidor? ella si que respecta les normes, fa presentar al ioies per davant seu per treure vots i després s’hi... Llegir més fica ella?

quants anys porta vivint o intentant viure de la política? ella quan es passeja per vilanova també és aclamda com l’Artur Mas?

T

Toni

Vilanova del Cami

18 de gener 2017.21:10h

Respondre

Aquesta sra. de Decide és una impresentable!! Està per socialitzar!!
Vergonya de que a casa nostra tinguem gent com ella.
El seu grau de cultura és proporcionalment igual al de la seva... Llegir més incapaçitat per estar a l’Ajuntament.

M

Maria

Igualada

18 de gener 2017.16:13h

Respondre

La seva obsessió contra Mas és malaltissa. Quina vergonya de representant política. No m’extranya com el batibull al consistori vilanoví, és el reflex dels seus ciutadans.

C

Ciudadanos pescados

Vilanova

18 de gener 2017.15:25h

Respondre

Aquesta és pensa que està a Sàlvame. Bé per l’alcaldessa amb la resposta. Decideix es va presentar a bombo i platerets amb el Yoyas i es van fotre una yoya a les urnes monumental. C’s... Llegir més encoberts que voldrien veure a tots els independentistes a la garjola. Quin espectacle!

F

Fa riure

Vilanova

18 de gener 2017.09:08h

Respondre

Imma González s’encén: ”han passejat un imputat a la Fira del Camí Ral”

Sra. González, per a la seva informació... Vostè ha pactat amb psc, on tenen de president comarcal a un... Llegir més personatge que també està investigat (ja no ens deixen dir imputat...).

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.