TORNAR
PUBLICITAT

La Guardia Civil marxa de Montmaneu després de precintar el local

La Guardia Civil vol irrompre al local de votació a Montmaneu

politica
Diumenge, 1 octubre 2017. 12:24. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera intervenció dels agents de la Guardia Civil contra les votacions es produeix a Montmaneu. Poc abans de la 1, desenes de policies es concentraven davant l'únic local del municipi on es vota sobre la independència de Catalunya. Han precintat el local i han marxat.

Uns 150 agents de la Guàrdia Civil han envoltat un col·legi a MontmaneuDesenes d'agents de la Guardia Civil es concentraven a la 1 del migdia a Montmaneu, per entrar al local de la votació. Els col·lectius sobiranistes de la comarca criden a la població a acudir al poble per oferir resistència. L'alcalde, Àngel Farré, explica que "eren 100 ó 150, feia fressa". Afegeix que "han precintat el local i han marxat cap a Sant Guim". En tot cas, "ara reprendrem les votacions. Perquè aquest local que han precintat... no era el que es feien les votacions".

Tractors tallant l'accés a col·legis a Sant Martí de Tous i CoponsMés enllà de l'acció a Montmaneu, el dia transcorre amb relativa normalitat a l'Anoia. En poblacions com Copons o Sant Martí de Tous, alguns pagesos han traslladat al seu tractor en vies d'accés properes als col·legis per evitar qualsevol intromissió.

Suspès tot el futbol anoienc

L'actual situació també ha portat a la Federació Catalana de Futbol a suspendre la jornada de futbol d'aquest diumenge.

https://twitter.com/FCF_CAT/status/914455829503467521


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.