TORNAR
PUBLICITAT

Iceta recorre l'Anoia en una intensa jornada de pre-campanya

El líder socialista ataca al bloc independentista en la seva visita a l’Anoia

politica
Dijous, 30 novembre 2017. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Iceta va ser a Masquefa, Igualada i Montbui per tenir contacte amb els militants de la comarca i recolzar els tres candidats del PSC presents a les llistes, Jordi Riba, Salus Monteagudo i Isis Abad. La jornada es va cloure amb un dinar a Montbui.

El compte enrere per la campanya electoral a les eleccions convocades per Mariano Rajoy ha començat i el candidat del PSC, Miquel Iceta, va ser a l'Anoia aquest dimarts. Va fer diversos actes, al sud i centre de la comarca. En primer lloc, a Masquefa, amb un 'Cafè amb Iceta' que va acollir una mica més de 70 veïns, bàsicament del propi municipi però també de Piera i els Hostalets de Pierola. Un acte de proximitat on els assistents van poder preguntar i debatre directament amb Miquel Iceta i els candidats comarcals Jordi Riba, Salus Monteagudo i Isis Abad que també hi eren presents.

Iceta, al centre, a la zona de Fàtima amb dirigents del PSC localDesprés, el secretari general del PSC va anar a Igualada, on va visitar APINAS. Miquel Iceta i la resta de membres van ser acollits per la direcció de l'entitat que els va acompanyar en un recorregut explicatiu sobre la funció social i els projecte que desenvolupa la Fundació. Sense sortir d'Igualada, la candidatura va efectuar un passeig pel barri de Fàtima, on Miquel Iceta i la resta de candidats van poder conversar amb els veïns i conèixer la realitat, problemàtiques i projectes del barri. Va cloure els actes a Montbui, on Mont-Àgora va acollir un dinar de germanor dels Socialistes de l'Anoia. Teo Romero, alcalde de Montbui va ser l'amfitrió de l'acte i va donar la benvinguda a les 80 persones que s'hi van reunir.

Finalitzat el dinar, Miquel Iceta va pronunciar un discurs on va emfatitzar la necessitat d'iniciar "un nou temps polític a Catalunya presidit per les demandes d'acord i consens amb l'objectiu de fer sortir el país de l'atzucac actual". Va parlar de "reconciliació, primer entre els mateixos catalans, i després amb els espanyols i europeus, de qui ens hem separat a causa de la deriva secessionista unilateral dels darrers anys". 


3 Comentaris

M

Marc

Igualada

30 de novembre 2017.10:50h

Respondre

Aquest Sr. no té vergonya!!!

Parla de reconciliació quan en el mateix moment que ho deia el seu grup parlamentari al Congrés votava a favor de seguir aplicant el 155, o el dia següent votava... Llegir més al Senat en contra d’obrir una investigació pels fets del 1-O. PSC còmplice de l’estat neofranquista espanyol que està aplicat el 155 de forma inconstitucional com si d’un nou Decret de Nova Planta es tractés!!!! Ni oblit, ni perdó!

PD. Mentrestant, és realment penós veure la poca dignitat de polítics igualadins, tals com el Sr. Jordi Riba... que signa manifestos contra l’aplicació del 155, però no té la dignitat d’estripar el carnet i fa de llepaculs dels botxins del nostre país...

Llibertat presos polítics... JA!

E

El Toni

Igualada

30 de novembre 2017.18:40h

Hosti Marc L’HAS CLAVAT AMB LO QUE DIUS DEL TAL RIBA, pero que no veus que no te on caure mort, l’unica cosa que te , es MOLTA CARA I POCA VERGONYA

M

Marc

Igualada

1 de desembre 2017.14:36h

Toni, i encara et diria més... anat de número 19 de la llista pel PSOE (ja fa temps que la ”C” la varen perdre) de Barcelona, demostra la poca vergonya que arriba a tenir... Esperem que el... Llegir més resultat del 21D sigui el que ha de ser per tal de que aquest personatge no entri al parlament...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.