TORNAR

ICV-EUiA opta per fer trobades temàtiques i de proximitat amb la ciutadania

Trobades temàtiques de petit format

politica
Divendres, 20 maig 2011. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La candidatura d’ICV-EUiA per Igualada ha optat per organitzar com a actes de campanya trobades de petit format, temàtiques, d’alt contingut formatiu i amb contacte directe amb els ciutadans i ciutadanes.

Des que va començar la campanya electoral la coalició ecosocialista no ha deixat de trepitjar carrer i de trobar-se amb els ciutadans i ciutadanes en petites trobades organitzades al pati de la teteria Luna Mora. Per una banda, la candidata Montserrat Mateu acompanyada d’altres membres de la candidatura han estat tots els caps de setmana en diferents punts de la ciutat repartint propaganda i explicant en primera persona a la gent del carrer les seves propostes per a la ciutat. Inclús, el passat dimarts, el secretari general, Joan Herrera, acompanyava a la coalició d’Igualada a peu de carrer en la seva tasca d’informar a la ciutadania sobre les propostes d’ICV-EUiA per la ciutat d’Igualada.

Per altra banda, s’han organitzat trobades temàtiques i didàctiques que han anat a càrrec d’organitzacions independents de la coalició però amb d’idees i valors compartits. Així, el passat dimarts 10 de maig, la “Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària” presentaven les seves alternatives a les retallades, la seva campanya per un impost a les transaccions financeres i l’abolició dels paradisos fiscals i explicaven que abaixar els impostos no és fer polítiques d’esquerres i que molt al contrari, avui 'ser ric surt molt barat'.

La segona trobada temàtica es va celebrar el dilluns 16 i va anar a càrrec de la cooperativa 'Som Energia', la primera cooperativa de producció i consum d’energia verda de Catalunya que va explicar les avantatges de formar part d’aquesta entitat sense ànim de lucre que reuneix a milers de persones amb el desig d’invertir en energies renovables.

Dimecres es va celebrar una trobada amb diferents agents del sector de l’educació a càrrec de la candidata i actual regidora d’educació i ahir dijous la coalició es va reunir amb un grup de gent jove.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.