TORNAR

IGDecidim organitza la primera trobada de voluntaris

Amb Bellprat ja són 13 els municipis que donen suport a les consultes

politica
Dimecres, 25 novembre 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els promotors de la comissió IGDecidim han convocat una primera trobada amb els voluntaris, que són ja 118, per tal de donar-los a conèixer més de prop el funcionament de la plataforma, que es va presentar en societat el passat 12 de novembre. Els dos darrers municipis que s'afegeixen al suport per les consultes populars fan que ja siguin tretze. Argençola i Bellprat, en el ple municipal i en l'Assemblea de veïns, respectivament, van aprovar per unanimitat donar suport a les consultes.

Argençola i Bellprat donaran suport a les consultes

S'organitza la primera trobada de voluntaris d'IGDecidim

D'entre els quinze municipis que han portat aquesta qüestió al ple municipal, els dos municipis que no ha prosperat donar-hi suport són justament els que ja compten amb plataformes ciutadanes per organitzar-ho.

IGDecidim, a Igualada, va ser la primera plataforma en presentar-se públicament, mentre que aquesta passada setmana la Comissió promotora de la gestió descentralitzada del nucli antic de Montbui també manifestava la voluntat d'organitzar les votacions.

Primera trobada de voluntaris d'IGDecidim

La plataforma ciutadana IGDecidim, organitzadora de la consulta popular sobre la independència de Catalunya a Igualada, convoca a totes les persones interessades en col.laborar com a voluntaris en aquesta iniciativa, a una trobada explicativa que es durà a terme el proper dijous 3 de desembre, a les 8 del vespre, a l'Ateneu Igualadí.

En aquesta trobada s'explicarà als voluntaris i voluntàries el funcionament de la plataforma, els diversos grups de treball i les diverses opcions en les quals es pot col.laborar en la campanya.

Recolzament social

Fins al moment, IGDecidim compta amb 118 voluntaris i 313 adhesions, entre particulars i entitats. El grup d'IGDECIDIM al Facebook és a punt d'arribar al miler d'amistats.

Un dels principals objectiu d' IGDecidim és el de fer arribar a tota la ciutadania els valors democràtics i participatius de la campanya sobre el dreta a decidir, plenament cívica i neutral.

Argençola i Bellprat

Durant la celebració del Ple Ordinari corresponent al mes de novembre, els regidors de l’Ajuntament d’Argençola aprovaren una moció de suport a la celebració d’una eventual consulta popular per la independència; la proposta presentada pel grup d’ERC al municipi, fou aprovada per unanimitat gràcies als vots favorables dels dos regidors de ICV i el de CIU.

Per altra banda el consistori de Bellprat, congregat en Assemblea Veïnal, també va decidir exposar el seu suport a qualsevol entitat i/o associació del municipi que desitgi consultar a la població sobre la independència de Catalunya; la proposta de l’equip de govern, Units per Bellprat – AM, va rebré el suport unànime dels veïns de la vila.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.